FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

„Apocalipsa” la Steaua! Daniel Oprița face un anunț dezarmant: „Mai rămân doar patru jucători”

Daniel Oprița / Sursă foto: GSP +28   FOTO
Daniel Oprița / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat marti, 16 mai 2023 21:38 / Actualizat marti, 16 mai 2023 22:08

La 24 de ore de la eșecul drastic suferit în fața lui Dinamo, scor 0-3, Daniel Oprița, antrenorul celor de la CSA Steaua, a vorbit despre viitorul echipei Armatei, dar și despre conflictul deschis pe care-l are cu juristul Florin Talpan.

Cum trupa din Ghencea nu are drept de promovare nici în acest sezon, deși „militarii” tocmai ce și-au asigurat matematic locul secund în play-off-ul din Liga 2, Oprița dezvăluie că doar patru jucători din actualul lot mai au contracte valabile și pentru următorul sezon. Aproape toți componenții lotului își încheie înțelegerile cu Steaua în iunie, iar Oprița nu s-a ferit s-o recunoască public. 

Talpan și steliștii i-au dat replica lui Ahmed Bani, după ce dinamovistul a numit Steaua „o clonă”: „Nici nu știe ce înseamnă! E un viitor creditor chirografar”
DINAMO - CSA STEAUA 3-0
Talpan și steliștii i-au dat replica lui Ahmed Bani, după ce dinamovistul a numit Steaua „o clonă”: „Nici nu știe ce înseamnă! E un viitor creditor chirografar”

Daniel Oprița: „Doar patru jucători mai au contracte!”

Oprița nu înțelege atacurile sub centură primite dinspre „tabăra Talpan”, deși echipa sa și-a îndeplinit obiectivul - un loc direct promovabil la finalul sezonului.

„Mai sunt patru jucători care mai au contracte! Ceilalți își termină contractele în iunie. Am discutat și cu Chunchukov, așteaptă oferte de la Liga 1, n-ar zice nu unei oferte de acolo. Eu și staff-ul meu mai avem un an de contract.

N-am apucat să vorbesc cu jucătorii. Probabil că săptămâna viitoare se va decide, trebuie să am o întâlnire cu domnul comandant. Dacă va fi să avem drept de promovare, trebuie s-o luăm de la capăt”, a spus Daniel Oprița, la emisiunea „Națiunea Stelistă”, găzduită de pagina de Facebook AS 47. 

+24 FOTO

Daniel Oprița: „Suntem promovați! Eu și băieții mei ne-am făcut treaba”

„Știu că suntem promovați, jucătorii deja vorbesc pe grup despre asta, se întreabă ce facem, unde mergem [pentru a sărbători]. Ne felicităm pentru rezultat, ce să facem? Vă dați seama la ce s-a ajuns? 

E o promovare directă și noi tot suntem acuzați. Atât s-a putut. Eu sunt incompentent, jucătorii sunt slabi, dar noi am încercat. Lăsăm echipa pe locul doi, eu și băieții ne-am făcut treaba”, a mai spus tehnicianul, conform sursei citate. 

Oprița îi răspunde lui Talpan și face noi dezvăluiri: „Nu știu în ce calitate a putut să vorbească asemenea lucruri”

Oprița n-a rămas dator și i-a răspuns lui Florin Talpan, după ce juristul l-a atacat pe antrenor pe toată durata zilei:

„Mă amenințase cu demiterea într-un interviu în care a spus că acest lucru trebuie să se întâmple dacă pierdem cu Dinamo. Cu două zile înainte de meci, căuta numărul meu pentru a mă suna să ia măsuri. A început să-mi spună de meciurile cu Dejul, cu Poli Iași, că ne-am făcut de râs, că echipa nu joacă. Nu știu în ce calitate a putut să vorbească lucrurile astea despre mine.

I-am închis telefonul fiindcă l-ați văzut și voi... Când începe, nu se mai oprește! Iar eu nu accept să fiu jignit, nu accept să mi se spună lucruri tehnico-tactice. A zis că se duce la comandant să mă dea afară”.

VIDEO Oprița a dat cărțile pe față! Conflict intern la CSA Steaua: „Nu plec eu când vrea Talpan!”

Citește și alte știri de actualitate: 

Talpan, replică dură pentru Daniel Oprița: „Nu mai minți, te faci de râsul lumii! Aici e Steaua București, nu Juventus Colentina”

Talpan și steliștii i-au dat replica lui Ahmed Bani, după ce dinamovistul a numit Steaua „o clonă”: „Nici nu știe ce înseamnă! E un viitor creditor chirografar”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (45)
inshallah
inshallah  •  17 Mai 2023, 16:31
Postat de tictictic pe 16 Mai 2023, 23:51

Ce "jihad" declansezi tu bai amaratule?!? Ai impresia ca Romania e anarhie? Dictatura bolsevica? Si contra cui? A lui Talpan? (vezi ca te da ala in judecata si platesti de 10 ori valoarea jantelor tale!). Impotriva comandantului Unitatii Militare UM 02301? Impotriva ministrului Apararii Nationale? Impotriva secretarilor de stat ai MApN-ului? Impotriva Armatei Romane, membra NATO? Impotriva statului si a guvernului roman??? Bah prostule, cine va credeti voi, 300 de scelerati? Vreo grupare paramilitara? Vreo trupa de partizani in munti? Vreo armata de wagneri??? Bah, stati dracului linistiti la locurile voastre, ca va salta aia maine la ora 5 dimineata direct din paturile voastre si va ascund prin beciuri de nici n-o sa mai stiti cum va cheama cu buletinul in mana! Asa ceva, sa ameninti ordinea de stat intr-o tara democratica membra UE pentru o amaraciune de echipa de fotbal care nici macar nu conteaza in sportul asta, e de noaptea mintii!!! Ar fi cazul ca autoritatile statului sa se sesizeze din oficiu si sa ia masuri urgente inainte ca astfel de indemnuri iresponsabile ce atenteaza la ordinea unui stat de drept sa prolifereze si sa se intample!

Respect

19sevilla86
19sevilla86  •  17 Mai 2023, 14:33

Patru jucatori oricum sunt mult prea mulți pt caricatura de echipa inventata abuziv și ilegal de MApN și UM02301 in 2017, care este unica echipa militară din fotbalul profesionist mondial, echipa singurei cazarmi sportive bolsevice rămasă in UE, unica echipa de pe mapamond care joaca meciurile de acasă intr-o unitate militară! Toate aceste recorduri sinistre sunt deținute dd România din cauza existentei toxice, inexplicabile și inacceptabile a ultimei cazarmi sportive bolsevice din UE in sportul profesionist românesc! Pana când abuzul, risipa, rușinea?

istet10
istet10  •  17 Mai 2023, 10:24
Postat de parpalache pe 17 Mai 2023, 08:02

Nu poți sa te pui cu mafia becalista-care are in buzunar „oficiali”și politicieni!Din lipsa de fonduri-MAN a preferat sa-i lase echipa lui Becali(cu toate ca dupa lege nu era a lui) și sa le inființeze suporterilor o steluța mai mica- prin liga a 5-a!Asta e!Dar daca tot au hotarât așa,de ce nu au facut și un plan de viitor?!Adica sa se fi profilat pe tinere talente-de ex.cu Gica Hagi-care ar fi fost poate bucuros sa se inhame la așa ceva!

Aia cu mafia becalista e o exagerare. Facea puscarie dac ar fi cum zici? In rest ai dreptate. MApN nu era capabila sa sustina echipa, sa-si plateasca datoriile si atunci l-a lasat pe scena pe Becali. Acu' s-au sucit. Dar dupa cum zici, iar nu au nimic pregatit pt. viitor.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează