FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - CSA STEAUA

EXCLUSIV Eroul lui Dinamo în victoria cu Oțelul e categoric înainte de derby-ul cu CSA Steaua: „Toată lumea crede că putem promova direct”

Filip Dujmovic  // FOTO: Raed Krishan
Filip Dujmovic // FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 15 mai 2023 10:01 / Actualizat luni, 15 mai 2023 15:02

Filip Dujmovic, cel mai bun jucător în victoria cu Oțelul, la Galați, 2-0, a transmis un mesaj de forță suporterilor, care vor fi în număr de 20.000 pe Arena Națională, la meciul cu CSA Steaua.

  • Dinamo și CSA Steaua se înfruntă astăzi, de la ora 20:30, în penultima rundă a play-off-ului ligii secunde. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Orange Sport 1, Digi Sport 1 și Prima Sport 1. 

Dinamo nu concepe altceva decât victoria diseară, pe Arena Națională, în confruntarea directă cu CSA Steaua, cu ocazia împlinirii a 75 de ani de existență pentru gruparea din Ștefan cel Mare.

În ziua în care judecătorul sindic va analiza solicitarea clubului vizavi de aprobarea noului plan de reorganizare modificat, „câinii" au nevoie de 3 puncte și de speranța că vor continua lupta pentru promovarea directă cu Oțelul Galați.

CSA Steaua vrea să blocheze promovarea lui Dinamo: „Cum adică ce ne motivează?”
CSA STEAUA
CSA Steaua vrea să blocheze promovarea lui Dinamo: „Cum adică ce ne motivează?”

Trupa lui Dorinel Munteanu, pe care „haita" a învins-o de două ori în play-off, dar foarte important!, care a terminat sezonul regulat deasupra roș-albilor, are meci marți, la Buzău. 

Unul dintre atuurile dinamoviștilor pentru duelul cu CSA Steaua este portarul Filip Dujmovic, 24 de ani, cel mai bun fotbalist al „câinilor" la Galați. Bosniacul i-a entuziasmat pe suporteri, care l-au lăudat pe goal-keeper și au găsit un alt motiv de a-l certa pe Ovidiu Burcă în mediul online că nu a jucat cu Dujmovic meciurile tari din play-off, pierdute, cele cu CSA și Poli Iași în tur.

Mai ușor la Iași, după derby 

„Dacă eu cred în miracole? Întotdeauna și mereu! Am venit la Dinamo ca să ajut acest club mare să promoveze în Liga 1, am spus-o din prima mea zi aici.

Nu am încetat vreun moment să cred în acest obiectiv. Vrem să învingem CSA Steaua. Toată lumea la Dinamo crede că poate promova direct", a comentat Dujmovic pentru Gazeta Sporturilor.

După CSA Steaua, în ultima etapă Dinamo are deplasare în Copou. Poli Iași este deja promovată de pe locul 1 și moldovenii au anunțat că vor juca în finalul sezonului cu foarte multe rezerve.

Unii jucători au solicitat vacanță mai repede, i-am lăsat. Cei patru sunt Harrison, Marchioni, Katanec și Alin Roman. Vașvari e nerefăcut, Telcean, nici el. Noi ne-am făcut treaba noastră și ne interesează foarte mult problemele noastre, nu ale altora. După partida cu Dej, vedem dacă mai lăsăm și pe alții în vacanță.

- Leo Grozavu, antrenor Poli Iași

Totul despre Dinamo - CSA Steaua

Citește și: 

CSA Steaua vrea să blocheze promovarea lui Dinamo: „Cum adică ce ne motivează?”

Mesaj tranșant înaintea derby-ului cu CSA Steaua: „Dinamo nu poate emite pretenții la Liga 1! Mai bine să mai rămână un sezon în Liga 2”

Scene incredibile în stadion, după Hermannstadt - Poli Iași! Sibienii își acuză echipa de non-combat: „Blatiștilor!”

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează