FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Grădinaru, făcut praf de antrenorul lui Dinamo: „Nu vreau să lucrez cu astfel de caractere! Te crezi mare fotbalist să nu ajuți în B?!”

Răzvan Grădinaru
Răzvan Grădinaru

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iunie 2022 13:36 / Actualizat duminica, 05 iunie 2022 14:19

Gică Mihali, antrenorul echipei U19 a lui Dinamo și „interimarul” de la prima echipă, a anunțat că lotul de seniori se va reuni pe 20 iunie, iar pregătirea pentru noul sezon se va desfășura la Săftica.

Fostul fundaș central al naționalei României a avut un discurs dur la adresa lui Grădinaru, după ce mijlocașul de bandă a spus că vrea să plece de la Dinamo. „Eu cu astfel de caractere nu vreau să lucrez în viața mea”, a spus Mihali, potrivit prosport.ro.

Cel mai dur discurs la adresa lui Iordănescu: „Edi e pe altă lume! Nu cred că știe foarte bine ce face”
MUNTENEGRU - ROMÂNIA 2-0
Cel mai dur discurs la adresa lui Iordănescu: „Edi e pe altă lume! Nu cred că știe foarte bine ce face”

Gică Mihali, discurs dur la adresa lui Grădinaru

„Am făcut un program, iar reunirea lui Dinamo este pe 20 iunie și ne vom pregăti la Săftica. Alte informații de lot, conducere etc, nu prea le știu nici eu că încă nu este nimic clarificat în totalitate”, a spus Gică Mihali, potrivit sursei menționate.

Ulterior, fostul fundaș și-a început tirada la adresa lui Grădinaru: „Vreau să vă semnalez ceva. Eu cu astfel de caractere nu vreau să lucrez în viața mea. Mă refer la acest băiat Grădinaru. Am văzut că a dat un interviu, iar el părea surprins de faptul că s-a spus că el ar putea să joace în Liga 2 la Dinamo.

Însă, el nici nu se gândește la așa ceva. Du-te, bă băiatule, cât mai repede de la Dinamo unde vezi tu cu ochii? Păi, tu te simți jignit dacă rămâi să dai o mână de ajutor la Dinamo în Liga 2? Păi, cine ești, mă, tu și pe unde ai jucat tu să te crezi mare fotbalist? Pe unde ai jucat s-au dus echipele una după alta în Liga 2. Ți-a cântat și imnul de zeci de ori pe la națională și nu știm noi?”.

Mihali: „Pe timpul meu erau jucători crescuți de Dinamo”

Am jucat și eu la Dinamo alături de Prunea, Lupescu, dar noi nu am dat niciodată peste jucători cu caracter din ăsta. Pe timpul meu erau jucători crescuți în spiritul lui Dinamo, Giani Kiriță, Petre etc, nu mai dăm nume. Păi voi vă comparați vreodată cu acești jucători?

Du-te, tată, cât mai repede de la Dinamo și lasă-ne în plata Domnului. Ne vom descurca noi cum vom putea. Însă, Dinamo are nevoie în primul rând de caractere. De aia a ajuns Dinamo acum unde a ajuns.

Pentru tine, domnule Grădinaru, trebuia să fie o onoare că ți s-a oferit șansa să joci la un club de talia lui Dinamo, dar ce ai jucat? Ai jucat ceva? Du-te și lasă-ne! Ați retrogradat Dinamo și ar trebuie să băgați capul în pământ de rușine, nu să tot dați interviuri.

Gică Mihali, la Prosport

Răzvan Grădinaru vrea să plece de la Dinamo

„Am vorbit cu domnul Zăvăleanu. Eu m-am înțeles să reziliez contractul. Contractul meu expiră la 30 iunie, dar încă nu ne-am înțeles la reziliere. Dinamo ar dori să renunț la toți banii, dar eu aș vrea să primesc măcar salariul pe o lună din 3. Trebuie să cădem de acord.

Din ce știu eu, nu mai sunt bani. Eu am un salariu pe care nu îl pot suporta cei de la Dinamo la Liga 2 și nici nu am discutat de acest aspect. Acum mi se propune să renunț la o parte din salarii pentru a rezilia contractul”, a spus Grădinaru, potrivit playsport.

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Un „tricolor” iese din schemă după Muntenegru - România

Marica s-a săturat de „băieții buni” de la națională: „Nu avem lideri și nu supărăm pe nimeni! Reflecția lui Burleanu și Chiricheș”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (11)
creeperno807
creeperno807  •  05 Iunie 2022, 22:40

Stai linistit ca ar avea multe de zis si despre filip si torje, dar reporterul l-a intrebat doar de gradinaru

Amiralul2022
Amiralul2022  •  05 Iunie 2022, 22:05

Până la urmă, dacă tot spui că echipele pe unde a jucat Grădinaru au picat una după alta-n Liga 2, tu de fapt cam ce mare antrenor ești, de-ți dai cu părerea despre alții ? Nu mai ai loc în cămară să-ți păstrezi nenumăratele trofee câștigate sau cum ? Adică, toată lumea pleacă de la Dinamo, numai Grădinaru n-are voie...

Pauker
Pauker  •  05 Iunie 2022, 16:55

Probilitatea ca Dinamo sa evite falimentul e destul de mica. Daca printr-o minune, se va evita falimentul, Dinamo va fi in liga secunda cam ce au fost Clincenii si Mediasul in prima liga. Ramanerea lui Gradinaru la dinamo e o discutie inutila.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează