FOTBAL  »  LIGA 3  »  ANTRENOR

Un component al Generației de Aur revine în antrenorat » Preia o echipă de Liga a 3-a

Articol de - Publicat marti, 28 iunie 2022 13:55 / Actualizat marti, 28 iunie 2022 16:55

Tibor Selymes este la un pas de a reveni în circuitul fotbalistic. Fostul fundaș stânga al naționalei urmează să semneze miercuri un contract de antrenor cu Știința Miroslava. Echipa din comuna limitrofă Iașului activează în Seria I din Liga 3.

Fostul membru al Generației de Aur revine în antrenorat după o pauză de de 3 ani.

Războiul clonelor: Steaua, Dinamo, Rapid, U Craiova » Tabloul dureros al decăderii celor 4 imense branduri ale fotbalului românesc
branduri
Războiul clonelor: Steaua, Dinamo, Rapid, U Craiova » Tabloul dureros al decăderii celor 4 imense branduri ale fotbalului românesc

Tibor Selymes o va prelua pe Știința Miroslava

Ultima experiență a lui Selymes în fotbal a fost în sezonul 2018-2019, la Politehnica Iași, club la care fostul jucător al lui Dinamo, Anderlecht și Standard Liege a fost director sportiv. 

Cu 46 de selecții la națională, Tibor Selymes a lucrat ca antrenor la echipe precum Sopron (Ungaria), Sportul Studențesc, Astra Giurgiu, Oțelul Galați sau Petrolul Ploiești. 

Selymes a plecat cu scandal de la Poli Iași 

Tibor Selymes a plecat în aprilie 2019 de la Poli Iași, în urma unui scandal. El venise în vara lui 2018 cu Horia Sabo, cel care a preluat funcţia de director general. În iarnă, aripa conducerii ieşene reprezentată de preşedintele Adrian Ambrosie i-a tras pe linie moartă pe Sabo şi pe membrii echipei sale. 

„Sunt scârbit de tot ceea ce s-a întâmplat, nu mă miră că fotbalul ieşean a ajuns unde a ajuns. Colaborarea mea cu Poli a ajuns la final. i las pe alţii mai pricepuţi decât mine la fotbal să facă treabă”, spunea atunci Selymes.

VIDEO Constantin Gache, despre debutul lui Gheorghe Hagi: „Era cam egoist, asta îi reproșa și Fane Petcu”

Citește și: 

FCSB renunță la cel pe care Toni Petrea l-a numit „arma secretă” » Jucătorul a fost cedat în Turcia + Câți bani poate lua Becali

„Ni s-a propus să facem egal” » Viorel Anghelinei, despre „blatul” Oțelul - Dinamo 3-3: „Știam că trebuie să dea Cămătaru 3 goluri. Dacă nu cântam cum voiau ei, ne lucrau”

Scene incredibile în stadion, după Hermannstadt - Poli Iași! Sibienii își acuză echipa de non-combat: „Blatiștilor!”

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează