FOTBAL  »  LIGA 4  »  ACADEMIA RAPID

Declarație neașteptată după ruptura de la Rapid: "Hahalero, tu îți dai seama?"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 octombrie 2017 11:22

Daniel Pancu și Daniel Niculae sunt doi dintre cei mai importanți susținători ai proiectului de la Academia Rapid și fac haz de necaz având în vedere situația în care a ajuns clubul giuleștean.

După ultimul meci al Academiei Rapid, victoria 2-0 contra celor de la Carmen București, Pancu a dezvăluit că poartă deseori conversații cu prietenul Daniel Niculae despre faptul că în prezent în Liga 4 evoluează două echipe ale Rapidului. 

"Râdeam cu Nico acum două zile şi chiar îi spuneam: «Băi hahalero, că aşa ne alintăm noi unul pe altul, tu îţi dai seama că noi suntem cu Rapidul lui Stănescu şi Marian, iar ceilalţi sunt cu Rapidul la care am jucat noi?» Vă daţi seama în ce situaţie am ajuns?", a spus Pancu la TV Telekom Sport.

Academia Rapid este lider în Liga 4, cu un avans de 2 puncte față de principala contracandidată la promovare, Steaua. Roș-albaștrii au însă un meci mai puțin disputat. 

Prima licitație pentru brandul Rapid, pentru care s-ar putea duela AFC Rapid și Academia Rapid, echipa Primăriei, ar urma să aibă loc în luna noiembrie. Dacă la prima licitație nu se va prezenta niciun doritor, suma va scădea cu 10% pentru a doua licitație.

Adunarea Creditorilor a stabilit ca licitația pentru brandul Rapid să plece de la suma de 3,4 milioane de euro.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (14)
ucluj2011
ucluj2011  •  29 Octombrie 2017, 20:23
Postat de standart pe 29 Octombrie 2017, 15:27

Poate cumpara gigi si-i desfiinteaza pe veci...

Singura care se va desființa este clona FCSB născută dintr-o bișnițăreală dintre o/ier și ospătarul șef de la InterContinental. În 4-5 ani vom vedea ADEVĂRATELE derby-uri dintre Rapid și ADEVĂRATA Steaua în Liga I. Dar voi puteți be/hăi cît vreți , nici o problemă.

ucluj2011
ucluj2011  •  29 Octombrie 2017, 20:19
Postat de iobag pe 29 Octombrie 2017, 14:35

Sunt nascute, doar ca inca nu au devenit originale :)))). Esti hazliu de prost

Te-ai descris perfect... în lipsă de alte argumente.

standart
standart  •  29 Octombrie 2017, 15:27

Poate cumpara gigi si-i desfiinteaza pe veci...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează