FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD 1-1

VIDEO Florinel Coman, nemulțumit după remiza cu Irlanda de Nord: „Acel meci nu se compară deloc cu ce am arătat în această seară”

Florinel Coman, după România - Irlanda de Nord 1-1 +43   FOTO
Florinel Coman, după România - Irlanda de Nord 1-1

Articol de , , - Publicat sambata, 23 martie 2024 08:04 / Actualizat sambata, 23 martie 2024 08:50

România - Irlanda de Nord 1-1. Florinel Coman (25 de ani), golgheterul Superligii, a oferit prima reacție după remiza „tricolorilor”. Jucătorul FCSB-ului nu a fost mulțumit de jocul naționalei, însă este încrezător în potențialul colegilor săi.

Titularizat de selecționerul Edi Iordănescu, Florinel Coman a fost înlocuit în minutul 62 de Valentin Mihăilă. Golgheterul a menționat faptul că România a avut un meci complicat cu Irlanda de Nord din cauza stilului de joc practicat de adversar. Prestația echipei a fost una slabă în viziunea fotbalistului de 25 de ani.

Iordănescu, explicații după remiza cu Irlanda de Nord. Anunță doi titulari noi cu Columbia: „Ei vor juca”
România - Irlanda de Nord
Iordănescu, explicații după remiza cu Irlanda de Nord. Anunță doi titulari noi cu Columbia: „Ei vor juca”

VIDEO. Florinel Coman, dezamăgit de jocul României: „Nu a fost un meci reușit”

Nu a fost un meci reușit, am întâlnit o echipă grea, ne-a închis foarte bine, s-a apărat, așa că ne-a fost greu. Cu echipele care joacă fotbal putem arăta altceva.

Cred că ne incomodează (n.r. - echipele cu un stil mai agresiv) pentru că trebuie să facem un joc pozițional foarte bun, trebuie să-i desfacem, să plimbăm mingea mult mai mult decât am făcut-o în această seară.

Nu a fost un meci bun oricum, dar este prima echipă care se închide așa și ne lasă să jucăm. Avem timp, avem multe de învățat până la Euro să ajungem în cea mai bună formă. Nu putem să ne luăm după un singur meci.

Trebuie să arătăm că suntem pregătiți să fim la Euro, nu cred că-i nimeni „bătut în cuie”. Am revăzut meciul cu Elveția și nu se compară deloc cu ce am arătat în această seară.

A fost o atmosferă bună (n.r. - în tribune), meci amical. Am văzut la meciul cu Elveția cum au venit oamenii la stadion și cum au fost alături de noi. Le mulțumim că fac sacrificii pentru a veni la stadion să ne vadă”, a declarat Florinel Coman, la finalul partidei.

Pentru România urmează amicalul cu Columbia, care va avea loc marți, 26 martie, de la 21:30 și se va disputa în Spania.

Citește și alte știri:

Edi Iordănescu, mesaj direct pentru Ianis Hagi: „Nu poate să continue așa!” + Avertisment frontal: „Altfel, ești zdrobit!”
ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD 1-1
Edi Iordănescu, mesaj direct pentru Ianis Hagi: „Nu poate să continue așa!” + Avertisment frontal: „Altfel, ești zdrobit!”
Atenție, Edi! Columbia învinge Spania și ajunge la 20 de meciuri la rând fără înfrângere înaintea meciului cu România
SPANIA - COLUMBIA
Atenție, Edi! Columbia învinge Spania și ajunge la 20 de meciuri la rând fără înfrângere înaintea meciului cu România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
NedelcuDaniel
NedelcuDaniel  •  23 Martie 2024, 12:07

aici se vede valoarea foarte a multor jucatori....jucatori ca Florinel Coman anonim....ca multii alti jucatori....nu poti avea mari asteptari de la ai nostrii...joc grozav cand nu te astepti....si ff prost cand ai asteptari....uitativa la jucatori precum ai Frantei,Olandei....claditi fizic precum o stanca....riguriozitate de roboti si tehnica in regim de viteza...ai nostrii prin comparatie sunt niste "fotbaisti" ce joaca dupa ureche....niste petrecareti rataciti in liga fotbalului modern...nu intamplator Dragusin isi ia hate de la lonfonezi....Puscas,r marin...bari empoli...etc

lefter_popescu
lefter_popescu  •  23 Martie 2024, 11:31

Bănel Coman a fost mulțumit de prestația sa ? N-a mai avut în fata sa adversari care mimează fotbalul. Cu un astfel de joc nu va prinde multe minute la națională.

VanBasten2000
VanBasten2000  •  23 Martie 2024, 11:22

Conan Barbarul.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează