FOTBAL  »  NATIONALA  »  NORVEGIA

NORVEGIA - ROMÂNIA // FOTO Confuzie totală la primul gol al norvegienilor: ezitările lui Tătărușanu și Dragoș Grigore ne-au costat ENORM!

Norvegia - România // Captură Pro TV
Norvegia - România // Captură Pro TV

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 iunie 2019 23:07

România joacă acum în Norvegia, într-o partidă din preliminariile EURO 2020. Nordicii au deschis scorul în minutul 56, prin Tarik Elyounoussi, majorându-și avantajul în minutul 71, prin Martin Ødegaard. Claudiu Keșeru a înscris primul gol „tricolorilor”, tot el egalând în prelungiri. 

56 de minute. Atât a rezistat fragila apărare a naționalei României în deplasarea de la Oslo.

Înghesuită în propria jumătate încă din timpul primei reprize, defensiva a cedat în minutul 56, când nordicii au speculat momentele confuze din apărarea noastră și au înscris prin Tarik Elyounoussi, fotbalistul lui AIK Stockholm.

Au fost momente inexplicabile la primul gol al norvegienilor: șutul unui norvegian l-a lovit pe Dragoș Grigore, iar balonul a căpătat o traiectorie nefericită. Mingea s-a îndreptat către poartă, iar Tătărușanu, prins pe contre-pied, a considerat că nu mai poate ajunge la ea, privind impasibil faza. 

Aflat în viteză, Tarik Elyounoussi l-a depășit pe Dragoș Grigore, mult prea lent și neimplicat în joc la acea fază, norvegianul îndeplinind o simplă formalitate. 

Perspectivă asupra fazei din spatele porții // Captură Pro TV

Vezi și: NORVEGIA - ROMÂNIA // Ultrașii români și-au dat în petec și la Oslo! Scandări xenofobe

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (3)
juv3ntin
juv3ntin  •  08 Iunie 2019, 12:00

n-ajungea niciodata tataruseanu la mingea aia, nu stiu ce visati.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  08 Iunie 2019, 10:36

e golul lui Anton dar nici Tatarusanu nu a incercat sa sara dupa ea. Tata a facut un meci fabulos dar la faza asta n-a mai avut chef sa sara. nu conteaza ca nu mai ajungi la ea, sari oricum.

10215086900904917
Dan Ianculescu  •  08 Iunie 2019, 07:27

Doamne ce ziaristi care nu cunosc forbal avem? La acest gol a gresit Anton grav prima oara, apoi Dragos Grigore a respins si Tatarusanu a fost prins pe picior gresit pentru ca plecase pe sut. Daca era ceva de senzational erati buni de scris!!! Atat stiti! La sport va pricepeti mai putin.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează