GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ

JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ // Echipa de bob a României s-a clasat pe nouă după două manșe!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 februarie 2018 19:12

Echipajul de bob doi al României format din Mihai Cristian Țentea și Nicolae Ciprian Daroczi s-a clasat pe poziția a nouă după primele două manșe.

Restul de manșe vor avea loc mâine, de la orele 13:15 și 15:00 (TVR HD, Eurosport). Ieri, au mai concurat Alexandra Ianculescu în proba de patinaj viteză, 500 m, unde a ocupat poziția 31, ultima din concurs, și Alexandru Barbu în proba de slalom uriaș, unde a ocupat locul 55. 

HOCHEI PE GHEAȚĂ

Grupe încheiate

Cehia, Sportivii Olimpici din Rusia, Canada și Suedia sunt cele patru echipe care s-au calificat direct în sferturile de finală ale turneului masculin. Adversarele lor vor fi stabilite după ce marți se vor juca patru meciuri de baraj. Cehia urmează să întâlnescă învingătoare din meciul SUA-Slovacia (05:10), Sportivii Olimpici din Rusia vor juca împotriva câștigătoarei din partida Slovenia-Norvegia (09:40), Canada va înfrunta echipa care va învinge în duelul Finlanda-Coreea de Sud (14:10), iar Suedia va înfrunta formația care va câștiga confruntarea dintre Elveția și Germania (14.10). Meciurile din baraj vor putea fi urmărite marți, iar cele din "sferturi" miercuri pe TVR HD și Eurosport. z

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează