GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MONDEN

GALERIE FOTO Larisa, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, fără inhibiții » Cum s-a pozat înainte de a deveni mamă pentru a treia oară

Larisa Drăgulescu (38 de ani), fosta soție a lui Marian Drăgulescu (42), este însărcinată pentru a treia oară, iar în curând va naște +49   FOTO
Larisa Drăgulescu (38 de ani), fosta soție a lui Marian Drăgulescu (42), este însărcinată pentru a treia oară, iar în curând va naște

Articol de - Publicat marti, 30 mai 2023 17:14 / Actualizat marti, 30 mai 2023 17:41

Larisa Drăgulescu (38 de ani), fosta soție a lui Marian Drăgulescu (42), este însărcinată pentru a treia oară.

Larisa Drăgulescu mai are doi copii, din prima căsnicie cu Marian Drăgulescu, pe Beatrice (18 ani) și pe Richard (17). Acum, fosta soție a sportivului este din nou însărcinată.

Asta nu o împiedică pe aceasta să pozeze în continuare sexy, în cele mai provocatoare ținute. Și de această dată, Larisa și-a șocat fanii. 

+45 FOTO

„Buna dimineața. Dupa ploaie, am cules 2 kg de trandafiri de la mine din grădina. Pentru prima data am facut dulceața de trandafiri”, a scris Larisa Drăgulescu pe Facebook. Larisa a fost căsătorită în perioada 2006-2009 cu Marian Drăgulescu de care a divorțat cu scandal și cu care are doi copii: pe Beatrice și Richard. 

După care a ales să își unească destinul cu Marian Bogdan, un tânăr cu care s-a iubit timp de cinci ani și de care a divorțat la finalul anului trecut după doar un an și jumătate de căsătorie. 

Reacția lui Marian Drăgulescu atunci când a aflat că fosta lui soție este gravidă

Larisa și Marian Drăgulescu au în continuare o relație bună. „Comunic destul de des cu Marian pentru cei mici și avem o relație foarte ok, de părinți. M-au felicitat, și el, și iubita lui”, a declarat Larisa Drăgulescu, potrivit antenastars.ro. 

Larisa a spus că actualul ei iubit s-a bucurat atunci când a aflat că va deveni tată și a detaliat „A fost foarte fericit și foarte bucuros. Cred că este cel mai bucuros dintre toți, pentru că el nu are alt copil. Oarecum ne-am mutat împreună, stăm mai mult împreună. Stă cu mine în cea mai mare parte a timpului, are grijă de mine, mă ajută foarte mult cu orice am nevoie și este foarte atent.  

Ne merge foarte bine relația, prea puțin contează de cât timp, dar suntem de suficient timp împreună, încât să știm ce ne dorim de la această relație”, a mai spus Larisa Drăgulescu, potrivit sursei citate.

Vezi și:

Un jucător de națională a fost pus pe lista de transferuri după ce a făcut sex pe teren cu un model Playboy: „A fost obraznic”
CROAȚIA
Un jucător de națională a fost pus pe lista de transferuri după ce a făcut sex pe teren cu un model Playboy: „A fost obraznic”
Fosta iubită a lui Ciprian Marica s-a despărțit de luptătorul MMA, după ce a văzut în telefonul lui
RELAȚIE
Fosta iubită a lui Ciprian Marica s-a despărțit de luptătorul MMA, după ce a văzut în telefonul lui

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (3)
belane
belane  •  31 Mai 2023, 11:07

Este o femeie de moravuri usoare care practica una dintre cele mai vechi "meserii" ale societatii (atat aici cat si in Germania). Are tarif complet si este o "profesionista". Bineinteles ca din cand in cand GSP-ul ne tine la curent cu astfel de personaje fiindca asta conteaza, ce fosti campioni, ce tu stiri din alte sporturi, aia-s plictisitori. Iar apoi alde Tepelin si Raureanu se plang ca publicul "asta cere" ! Dar cand cauti sa profiti de slabiciunea umana nu se numeste etica profesionala, e ca-n dilema cu baietelul si femeia dezbracata : daca-i arati unui pusti (fiindca d.p.d.v. evolutiv creierul nostru uman indiferent de varsta este un "pusti" el fiind inca setat pe instinct primar in dauna ratiunii) o revista ptr. adulti normal ca ala iti va cere sa vada mai mul si cel care-l corupe o sa zica "pai daca asta vrea baiatu' ce vina am eu", "sa se abtina si nu-i mai dau" !

enigmaticul
enigmaticul  •  30 Mai 2023, 23:29

Ce o fi mâncat, de s-a balonat așa?? Zice ea despre fostul, că ”„A fost foarte fericit și foarte bucuros”, când a auzit că s-a ...îngrășat.

mvm1955
mvm1955  •  30 Mai 2023, 18:23

Sincer , e ridicola !!!!!Dragulescu , bine ca ai scapat de ea !!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează