GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

U Cluj - Ripensia Timișoara: „Șepcile roșii” pot ajunge pe loc de playoff! Cum mărim cota pentru victoria clujenilor

Articol de - Publicat vineri, 11 decembrie 2020 11:44 / Actualizat vineri, 11 decembrie 2020 12:03

U Cluj - Ripensia Timișoara se joacă azi, de la 16:00, într-o restanță din cadrul Ligii a 2-a. Un succes al „șepcilor roșii” ar duce echipa lui Costel Enache până pe poziția a 6-a, loc care garantează prezența în playoff.

Universitatea Cluj a întrerupt seria de trei înfrângeri la rând cu un succes, pe teren propriu, împotriva celor de la Dunărea Călărași, scor 2-1, iar acum are șansa de a reintra în calculele promovării, dacă va câștiga partida cu Ripensia Timișoara.

După un start foarte slab de sezon, Ripensia a legat trei succese consecutive și a reușit să scape de ultima poziție. Timișorenii sunt pe locul 19, la șase puncte în fața lui Aerostar Bacău și la opt peste Pandurii, lanterna ligii a 2-a.

Ripensia vine la Cluj după ce a pierdut în deplasarea de la CSM Reșița, scor 0-2, și a ajuns la șase înfrângeri în primele 11 runde.

Echipa lui Costel Enache pornește cu prima șansă, dar e bine de știut că „Șepcile roșii” n-au câștigat niciodată, în istoria recentă, cu Ripensia. În sezonul trecut, cele două echipe s-au întâlnit doar o dată, la Cluj, iar meciul s-a terminat la egalitate, 1-1. Nici în sezonul 2018-2019 n-a fost mai bine pentru U Cluj, care făcut egal la Timișoara, 1-1, și a pierdut acasă cu Ripensia, scor 3-2.

Acum, lucrurile stau diferit, iar diferența de valoare este una ceva mai mare, astfel că U Cluj e favorită pentru duelul de azi. Clujenii primesc 1,60 la victorie, dar cota poate fi și mai mare dacă alegem să mergem pe mâna unui pariu COMBO.

PONT: Victorie U Cluj și peste 1,5 goluri în meci - cotă 1,80 la Superbet

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează