GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Marți se joacă primele două sferturi din Liga Campionilor printre acestea și ”finala” Real Madrid – Manchester City

Articol de GSP - Publicat luni, 08 aprilie 2024 16:48 / Actualizat luni, 08 aprilie 2024 16:49

Liga Campionilor propune, marți, 9 aprilie, primele două sferturi de finală: Arsenal Londra – Bayern Munchen și Real Madrid – Manchester City, meciuri care se vor disputa de la ora 22:00. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Două selecții, opt pariuri, același bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de marți, 9 aprilie, am ales cele două meciuri programate în sferturile de finală din Liga Campionilor și, cu Bet Builder activat la fiecare joc în parte, am mizat pe un total de opt piețe de pariere pe același bilet. Acum, pe Betano, cu Bet Builder toate pariurile preferate sunt în același loc.

Arsenal Londra – Bayern Munchen (22:00)

Rezultat final – Arsenal (cota 1.75)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.70)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.72)
Cornere prima repriză – Sub 4.5 (cota 1.78)

Arsenal e una dintre cele mai în formă echipe din fotbalul european la ora actuală. ”Tunarii” au câștigat 11 din cele 14 meciuri disputate în 2024, pierzând doar de două ori.

Bayern vine în această confruntare cu avantajul moral de a fi câștigat ultimele trei dueluri, de fiecare dată cu același scor: 5-1!

Cele două formații nu s-au mai întâlnit de șapte ani, mai precis de pe 7 martie 2017, când Bayern zdrobea Arsenal chiar la Londra cu scorul amintit mai sus.

Ultimul succes obținut de Arsenal contra bavarezilor datează din 20 octombrie 2015. A fost un 2-0 pe teren propriu în faza grupelor din Liga Campionilor.

Bilanțul celor 12 confruntări din Liga Campionilor este net favorabil echipei germane. Bayern a câștigat șapte meciuri, Arsenal s-a impus de trei ori și alte două meciuri s-au încheiat la egalitate. De remarcat că n-a fost niciun 0-0.

Forma de moment a celor de la Bayern în deplasare nu este una grozavă, campioana Germaniei din sezonul precedent pierzând patru din ultimele șase confruntări. Ambele echipe au înscris în ultimele patru meciuri disputate de Bayern în deplasare.

Real Madrid – Manchester City (22:00)

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.55)
Șansă dublă – 1X (cota 1.57)
Cornere prima repriză – Sub 4.5 (cota 1.85)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Da (cota 2.07)

Un meci de la care ne așteptăm să vedem multe goluri încurajați în acest sens de cele 17 reușite din ultimele patru confruntări directe.

Ambele echipe au înscris în șase din ultimele opt meciuri disputate de Manchester City în toate competițiile.

Real Madrid a câștigat un singur meci din cele șase disputate contra celor de la Manchester City în Liga Campionilor și atunci după prelungiri.

În total, palmaresul direct cuprinde zece meciuri, trei victorii pentru Real Madrid, patru succese în dreptul celor de la Manchester City și alte trei rezultate de egalitate.

Manchester City a eliminat pe Real Madrid sezonul precedent în semifinale, după 1-1 în deplasare și 4-0 la returul de pe teren propriu.

Ambele echipe sunt neînvinse în ultimele cinci meciuri în toate competițiile. Real Madrid vine după trei victorii consecutive în La Liga, interval în care a marcat zece goluri. Manchester City s-a impus în ultimele două dispute din Premier League, cu opt goluri marcate.

Pe teren propriu, Real Madrid a primit un singur gol în precedentele cinci dispute, marcând de 12 ori în patru victorii și o remiză.

Manchester City a câștigat patru din ultimele cinci meciuri disputate în deplasare, cu 15 goluri marcate. În patru din aceste cinci partide ambele echipe au înscris.

Cota de aproape 50

Astfel, cu Bet Builder activat la meciurile Arsenal Londra – Bayern Munchen și Real Madrid – Manchester City din sferturile de finală ale Ligii Campionilor poți ajunge la o cotă cumulată de 49.30, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 2.465,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciurilor din Liga Campionilor, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.

Vezi toate știrile Betano

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează