GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Masaje relaxante pentru cupluri la salonul SPA București

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 iunie 2023 14:57 / Actualizat miercuri, 21 iunie 2023 14:57

Masajul SPA pentru doi a devenit foarte popular și tot mai mulți oameni au devenit foarte interesați de el. Pentru persoanele care nu au beneficiat de un masaj SPA în cuplu și nu știu ce este exact, este important să meargă la salonul de masaj București Thaico SPA. 

Masajul spa pentru doi se poate face în aceeași cameră, în acelaşi timp, separate sau la 4 mâini și are mare efect asupra relaţiei cuplului căsătorit sau a unui cuplu îndrăgostit. O zi la salonul de masaj București va fi o alegere grozavă pentru parteneri. Aici sunt selectate programe speciale pentru doi, într-o atmosferă potrivită pentru întărirea relațiilor în cuplu. 

Salonul în care se efectuează masajul SPA pentru doi este suficient de mare și confortabil pentru ritualuri thailandeze pentru doi. În timpul masajului, cuplul va putea să se cufunde cu adevărat în atmosfera de armonie a sufletului și a trupului, să se bucure de senzații extraordinare și, desigur, să-și întărească relațiile.

Masajul thailandez relaxant pentru doi este o distracție preferată a partenerilor care găsesc întotdeauna timp pentru a alerga la salonul de masaj București. Un masaj pentru doi nu înseamnă doar relaxare la masaj cu persoana dragă, ci și o atmosferă deosebită, având grijă de sănătatea corpului, sufletului și imersiune articulară într-o stare de linişte deplină.

Masaj la patru mâini la salonul de masaj București

Masajul la patru mâini este poate cel mai uimitor masaj de relaxare, un dans magic la patru mâini pe corpul tău, care te cufundă în armonie și relaxare profundă. Masajul se efectuează exclusiv cu ulei cald, preîncălzit peste lumânări. 

Mâinile grijulii ale specialiștilor masează simultan pe spate și pe picioare. Masajul la patru mâini îți va oferi oportunitatea de a obține cel mai mare efect al procedurii, de a elibera stresul, oboseala acumulată și de a te relaxa complet. 

Iar efectul unui masaj la patru mâini nu înseamnă doar că primești două masaje simultan în timpul alocat, ci secretul constă în fiziologia corpului uman. 

Creierul este aranjat astfel încât, în timpul masajului efectuat de specialiști, pacientul clientul să înceapă involuntar să-și urmeze mâinile. Când doi maeștri lucrează asupra corpului, creierul și corpul se relaxează cu adevărat. Nu vei mai putea prinde toate acțiunile maseurilor și îți va fi greu să înțelegi dacă sunt doi maseuri care masează sau este doar unul. 

În timpul procedurii, coerența acțiunilor a doi specialiști în masaj este de mare importanță. Ei trebuie să înceapă și să finalizeze simultan studiul unei anumite zone. De aceea, nu doar nivelul profesional este important aici, ci și înțelegerea reciprocă a celor doi maeștri.

Spa București – Ritual SPA pentru luna de miere

Petrece-ți luna de miere de neuitat la SPA București. Pentru tinerii căsătoriți fericiți după forfota nunții sau cuplurile care doresc să-și sărbătorească aniversarea nunții, le este recomandată oferta specială „ Ritual SPA pentru luna de miere”. 

Muzica cu acorduri liniștite, arome blânde, ritualuri SPA relaxante pentru doi. În atmosfera unui salon SPA București, te poți cufunda complet în romantism și pace, bucurându-te de relaxare profundă și de îngrijirea maseurilor SPA.

SPA București - Organic Scrub Bar

Organic Scrub Bar îți hrănește frumusețea și îți oferă îngrijire naturală cu produse organice folosite în aromoterapie. Organic Scrub Bar este o selecție de scruburi din cele mai bune plante botanice ale Pământului și Mării. Ingredientele din surse de calitate, îți oferă îngrijire facială și corporală pentru frumusețea și sănătatea pielii. 

Această artă a îngrijirii este extrem de terapeutică în ritualul de la salonul SPA București. Arta antică Organic Scrub Bar creează un spațiu sacru pentru întreținerea nu numai a pielii, ci și a minții, emoțional și spiritual. De asemenea, procedura este benefică și pentru vergeturi. 

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează