INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REMEMBER

REMEMBER Adrian Mutu dezvăluie cum s-a împăcat cu Mihajlovic, cel care-l scuipase într-un duel Lazio - Chelsea: „Am fost un laș!” + Mesajul postat de „Briliant” azi

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 decembrie 2022 17:18 / Actualizat vineri, 16 decembrie 2022 20:51

Sinisa Mihajlovic, fost mare fotbalist sârb, ultima dată antrenor la Bologna, a murit azi într-un spital din Roma. Avea 53 de ani și din 2019 suferea de leucemie. Fostul mare fotbalist sârb anunțase, în iulie 2019, că suferă de leucemie, dar era optimist că va ieși învingător

„La revedere, Sini! 😭 Odihnește-te în pace, Leule! Odihnește-te în pace! A fost o onoare să joc împotriva ta, dar și să fiu antrenat de tine!”, a scris Mutu azi pe Facebook. Fostul atacant a fost antrenat de Sinisa la Fiorentina, în sezonul 2010-2011.

În cartea „Revenirea din Infern” - „povestea neștiută a vieții mele”, cum a numit-o fostul internațional român Adrian Mutu, „Briliantul” a prezentat episoade neștiute până acum, inclusiv reîntâlnirea cu Sinisa Mihajlovic. 

Mutu dezvăluie în carte un episod din vara lui 2010, când Cesare Prandelli a plecat de la Fiorentina la naționala Italiei, iar locul său a fost luat de Sinişa Mihajlovic. Cel cu care avusese faimosul conflict la meciul Lazio-Chelsea, 0-4, când l-a scuipat pe Adi.

"Mă gândeam că trebuie să discutăm despre acel incident, îmi căutam cuvintele. Eram la Cortina d'Ampezzo, primele trei zile de antrenament de la venirea din vacanță. «Te cheamă Mister!», mi-a spus team-managerul. «Du-te la el în vestiar, că e singur!». Eram în chiloți, mi-am pus șlapii și așa am plecat. «Sârbul are gând de răzbunare!», mi-am zis. «Dacă e să ne batem, măcar să nu mă poată apuca de tricou, să mi-l pună în cap»" își începe Mutu amintirile.

"Mă, tu de ce ai venit în chiloți?"

Dar surpriză! "Când am intrat în vestiar, să leșin: Sinişa era tot în chiloți. «Mamă, și el a gândit la fel!». M-am așezat pe partea opusă lui. «Mă, tu de ce ai venit în chiloți?». «Dar tu de ce mă primești în chiloți?». A spart primul gheața. «Nu trebuia să fac acel gest acum câțiva ani! Știu că ești preocupat, dar nu te mai agita, a fost vina mea! Ai fost isteț că m-ai provocat, iar eu laș că te-am scuipat. Am greșit și îți cer scuze, nu e cazul să o faci și tu», mi-a zis. Am rămas prieteni și azi, la 20 de ani de la acele momente. Când am aflat că are probleme de sănătate, l-am sunat și ne-am adus aminte episodul «chiloți»", a mai scris Adi. 

"Până să vină poliția, ne salvase... fotbalul"

Dacă în 2006 a bătut un ospătar la Constanța cu o rangă învelită într-un prosop, iar patru ani mai târziu a avut un incident identic, doar că la Florența, Mutu a fost și el la pun pas să fie bătut grav! 

El povestește în premieră cum "într-o seară, mă aflam la «Just Cavalli», un lounge senzațional, abia inaugurat. La un moment dat, afară a început un scandal între bodyguarzi și câțiva băieți din Africa, acuzați că ar fi furat o geantă. Au chemat întăriri, au trecut peste cei care ne păzeau și au intrat. Ne-am speriat tare și, pentru că eram și cu soțiile, am încercat să le protejăm".

Povestea de la Milano continuă: "Unul dintre băieți, mai solid, pusese mâna pe un pilon de fier, pe care-l luase de la intrare, cel care-i legat de dublura sa cu o cordeluță, ca să nu poți trece. Lovea în tot ce găsea. Sincer, tremuram! Când a ajuns în dreptul nostru și m-a văzut, a zis doar atât: «Il Fenomeno, ăsta nu!», și a mers mai departe. A aruncat pilonul acela direct în bar, unde se aflau băuturi scumpe. Până să vină poliția să ne elibereze, ne salvase... fotbalul!".

Mutu și-a pus viața pe tavă: "Trecutul nu mă definește pe mine ca om! Viața mea a fost o lecție"

Miodrag Belodedici, copleșit de moartea fostului coleg Sinisa Mihajlovic: „Am primit vestea în cimitir. A fost cel mai bun executant de lovituri libere din toate timpurile!”
A MURIT SINISA MIHJALOVIC
Miodrag Belodedici, copleșit de moartea fostului coleg Sinisa Mihajlovic: „Am primit vestea în cimitir. A fost cel mai bun executant de lovituri libere din toate timpurile!”
Veste cumplită din Italia: a murit Sinisa Mihajlovic
TRAGEDIE
Veste cumplită din Italia: a murit Sinisa Mihajlovic

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
dobrin
dobrin  •  16 Decembrie 2022, 21:51

Dap, mari caractere astia doi...

tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  16 Decembrie 2022, 19:37

Numaram minutele pana apare articolul asta:))))

Hcm27
Hcm27  •  16 Decembrie 2022, 19:24

Ce jucător erai dacă nute incurcai în "ierburile"alea!Poate aveam și noi pe cineva în primii trei jucători din lume.Asa,nu rămâne decăt sa speram în continuare.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează