INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALONUL DE AUR

Află cine a fost Balonul de Aur pentru căpitanii din Antigua şi Barbuda sau Zambia! :)

Articol de GSP - Publicat marti, 11 ianuarie 2011 00:00

Prima ediţie a Balonului de Aur FIFA nu aveau cum să nu stîrnească controverse.

Cu un sistem nou de votare, acum căpitanii şi selecţionerii celor 208 echipe naţionale afiliate la FIFA avînd şi ei drept de vot, victoria lui Messi a fost una surprinzătoare.

Cum era şi normal au fost şi cîteva voturi mai ciudate. Protagonişii fiind căpitanii unor ţări exotice ca Antigua şi Barbuda sau Zambia.

Cristiano Ronaldo şi Iker Casillas s-au votat reciproc. În presa din Spania s-a zvonit că cei doi nu se află în cele mai bune relaţii, iar asta s-a văzut şi în voturile acordate de cei doi. Casillas i-a votat pe Robben, Sneijder şi Cristiano Ronaldo. Portughezul a mers pe mîna lui Xavi drept cîştigător.

Surpinzător e modul cum au votat căpitanii naţionalelor Columbiei şi Zambiei. Prima opţiune pentru cei doi a fost Xabi Alonso. Probabil, confundat cu Xavi.

Un alt vot surprinzător a fost cel al căpitanului din Antigua şi Barbuda. George Dublin a votat în această ordine: Maicon, Sneijder şi Robben.

Curios este cum au votat şi anumiţi ziarişti, care i-au văzut cîştigători pe Gyan, Ozil sau Carles Puyol.

 

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
unicat
unicat  •  11 Ianuarie 2011, 18:14

pentru stefan : casillas i-a acordat locul 3 lui ronaldo.iar prin votul sau, ronaldo i-a acordat locul 2 lui casillas.

stefan_dinamo
stefan_dinamo  •  11 Ianuarie 2011, 17:43

"Cristiano Ronaldo şi Iker Casillas s-au votat reciproc" si mai jos scrie ca ronaldo la votat pe xavi si casillas pe robben

Vezi toate comentariile (2)
Comentează