INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Este oficial! Barcelona și PSG au alergat după el toată vara, dar Manchester City și l-a asigurat până în 2026

Bernardo Silva (stânga) și-a prelungit contractul cu Manchester City. Foto: Imago Images
Bernardo Silva (stânga) și-a prelungit contractul cu Manchester City. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 24 august 2023 10:50 / Actualizat joi, 24 august 2023 11:04

Bernardo Silva, 29 de ani, și-a prelungit contractul cu Manchester City și va rămâne la campioana Angliei încă 3 ani. Cea mai interesată să-l ia, Barcelona, n-a găsit mijloacele financiare necesare pentru a opera transferul. Portughezul voia la clubul blaugrana și avea OK-ul managerului Pep Guardiola să plece, „pentru o sumă convenabilă clubului”.

Este oficial! Barcelona și PSG pot să-și ia gândul de la Bernardo Silva. Mijlocașul portughez în vârstă de 29 de ani și-a prelungit în cele din urmă contractul cu Manchester City până în 2026.

Marius Lăcătuș, discurs fără echivoc: „Dacă eram ministrul Apărării, aș fi interzis FCSB în Ghencea! Îmi dădeam demisia”
FCSB ÎN GHENCEA
Marius Lăcătuș, discurs fără echivoc: „Dacă eram ministrul Apărării, aș fi interzis FCSB în Ghencea! Îmi dădeam demisia”

Bernardo Silva: „Succesul te face să-ți dorești și mai mult”

„Câștigarea triplei în sezonul trecut a fost extrem de specială și este incitant să faci parte dintr-o echipă în care există atât de multă foame și pasiune. Succesul te face să-ți dorești și mai mult, iar acest club îmi oferă oportunitatea de a continua să câștig

Îmi iubesc antrenorul, colegii de echipă și fanii și sper să putem împărtăși și mai multe amintiri grozave în următorii ani”, a punctat Bernardo Silva după semnarea noului acord.

Bernardo Silva vrea să câștige al patrulea titlu consecutiv în Premier League

El a precizat și care este următoarea țintă: „Am câștigat cinci titluri în Premier League în șase ani, plus Liga Campionilor, despre care toată lumea spunea că era piesa lipsă. 

Acum aud că nimeni n-a luat campionatul de patru ori la rând. Vrem s-o facem noi! Dacă ne iese, intrăm în istorie și nu va fi ușor pentru nimeni altcineva să izbutească așa ceva. Suntem foarte motivați să reușim asta”.

Barcelona este marea învinsă după ce Bernardo Silva și-a prelungit contractul cu Manchester City

Acordul intervenit între Bernardo Silva și Manchester City reprezintă un mare eșec în primul rând pentru FC Barcelona. Toată vara, până acum, campioana Spaniei a sperat că-l va putea achiziționa. 

80 de milioane de euroeste cota de piață a lui Bernardo Silva pe transfermarkt.de. Portughezul joacă la Manchester City din 2017

Miza pe dorința jucătorului de a îmbrăca tricoul blaugrana și pe faptul că el avea promisiunea lui Pep Guardiola că-i dă drumul „în cazul unei oferte convenabile clubului”.

Pep Guardiola a avut timp suficient să-l convingă pe Bernardo Silva

La un moment dat, chestionat de jurnaliști, managerul lui Manchester City a comentat ușor iritat: „Dacă Barcelona îl vrea, cineva de acolo ar trebui să se urce în avion și să vină aici, să discutăm”

Numai că, împovărați de datorii și obligați să vândă masiv pentru a se putea ține de planul de fezabilitate agreat cu LaLiga, catalanii au întârziat atât de mult că Pep Guardiola a avut timp berechet la dispoziție să-l convingă pe Bernardo Silva că e mai bine să rămână.

Citește și:

Messi înșiră victoriile la Inter Miami. E în a doua finală, după un meci decis la loviturile de departajare

Dorin Rotariu a rămas fără echipă » Revine în Superliga după 7 ani?

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează