INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona face totul pentru a-l aduce înapoi pe Leo Messi » Care este planul blaugrana

Lionel Messi // Foto: Imago
Lionel Messi // Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 03 aprilie 2023 18:55 / Actualizat luni, 03 aprilie 2023 19:49

Șefii Barcelonei discută cu sponsorii blaugrana pentru a-i face lui Lionel Messi (35 de ani) cea mai bună ofertă, încercând să respecte în același timp și fair-play-ul financiar în Spania și în Europa.

Leo Messi, înapoi în Catalunya, din nou în tricoul Barcelonei, pe care l-a îmbrăcat 17 ani, între 2004 și 2021? Este o posibilitate despre care se vorbește tot mai mult în ultimul timp.

Lionel Messi, un nou conflict cu fanii lui PSG » Ultrașii parizienilor l-au fluierat înaintea meciului cu Lyon
PSG - OLYMPIQUE LYON 0-1
Lionel Messi, un nou conflict cu fanii lui PSG » Ultrașii parizienilor l-au fluierat înaintea meciului cu Lyon

Atmosfera de la Paris îl îndepărtează pe Leo Messi de PSG

Sub contract cu PSG până pe 30 iunie, campionul mondial argentinian nu mai pare deloc convins că ar fi bine pentru el să semneze un nou contract la Paris. 

Mai ales după ce, duminică seară, a fost încă o dată fluierat de galeria roș-albaștrilor. Și nici echipa nu mai funcționează. Încă o înfrângere, a opta numai în 2023. După turneul final, PSG a jucat tot mai rău. Antrenorul Christophe Galtier este și el în pericol.

Pe acest fond sumbru, atacantul în vârstă de 35 de ani s-ar putea întoarce la Barça, sud-americanul insistând că își dorește să mai evolueze cel puțin un an în elita Europei.

„Cred că Leo Messi a rămas îndrăgostit de Barça și de oraș”

Astăzi, presa catalană a dezvăluit că președintele Joan Laporta și mai mulți oficiali ai clubului s-au întâlnit cu sponsorii blaugrana pentru a găsi cea mai bună variantă ca să-l convingă pe Messi. Inclusiv un procent generos din câștigurile comerciale pe care el le-ar genera pe Camp Nou. Caută un scenariu care să nu afecteze situația grupării, respectând fair-play-ul financiar.

Spre sfârșitul săptămânii trecute, vicepreședintele Barcelonei, Rafa Yuste, a confirmat că Messi e dorit în Catalunya. „Mi-ar plăcea să se întoarcă și sunt sigur că mulți fani sunt de acord cu mine. 

Când suntem îndrăgostiți de cineva, rămânem îndrăgostiți chiar dacă nu mai suntem în contact. Și cred că Leo a rămas îndrăgostit de Barça și de oraș. Să vedem dacă îl vom putea avea din nou pe Leo aici”, a declarat Yuste.

672de goluri a marcat Leo Messi în 778 de meciuri jucate pentru Barcelona în toate competițiile

Oficialii Barcelonei: „Trebuie să muncim mult la acest dosar”

Oficialul catalan a mai spus: „Mai rămân două luni, în care noi trebuie să muncim mult la acest dosar, pentru a-i putea prezenta planul nostru președintelui ligii, Javier Tebas”.

34de trofee a cucerit argentinianul în tricoul blaugrana, inclusiv 10 titluri în LaLiga și 4 Champions

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Episod neștiut cu Ronaldo: „S-a dus direct la Cristiano și l-a luat la șuturi” » Cum s-a terminat totul

Un antrenor al unei forțe din Premier League tremură și pentru locul de Liga Campionilor, dar i se oferă prelungirea acordului până în 2028. Cine e norocosul manager?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
futhienzbang
futhienzbang  •  04 Aprilie 2023, 07:29

„marfa” asta o vindeți la fiecare 2 zile!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close