INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Cel mai bine vândut ziar din Germania cere măsuri extreme după gestul incalificabil al lui Ribery: "Suspendați-l!"

FOTO: Guliver/Getty Images
FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 06 ianuarie 2019 14:29

Bild, cel mai bine vândut ziar german le cere șefilor lui Bayern să-l suspende pe Franck Ribery pentru ieșirea incalificabilă de sâmbătă.

Criticat de fani și jurnaliștii francezi după ce în concediul de la Dubai a cumpărat cu 1.200 de euro o friptură învelită în foiță de aur, atacantul le-a dat un răspuns șocant:

"În 2019, punem punctul pe «i.» Să începem cu invidioșii și cu haterii, care s-au născut doar datorită unui prezervativ rupt. Să vă f*t mamele, bunicile și tot arborele genealogic! Nu vă datorez nimic, tot succesul i se datorează lui Dumnezeu, mie și apropiaților ce au crezut în mine. Restul sunt doar pietricele în șosetele mele".

Clubul a anunțat, prin vocea managerului Hasan Salihamidzici, că jucătorul de 35 de ani "va fi amendat drastic. Decizia noastră i-a fost comunicată și a acceptat-o".

Vezi și: Derapaj abominabil al unei vedete de la Bayern » A incendiat internetul cu un mesaj îngrozitor: "Să vă f*t mamele, bunicile și tot arborele genealogic!"

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
fcu1948
fcu1948  •  06 Ianuarie 2019, 15:38
Postat de alexandru.popescu pe 06 Ianuarie 2019, 15:14

Nu trebuie pedepsit in nici un fel. Omul trebuia lasat in pace sa-si manance friptura linistit, ca n-a cumparat-o din bani furati.

Era vorba de mesajul adresat oamenilor care il urmăresc pe rețelele de socializare, nu de friptura in foița de aur. Poate sa mănânce și friptura din aur masiv, e problema lui, însă când de lauzi pe rețelele de socializare cu astfel de reușite, de cele mai multe ori reacțiile oamenilor sunt negative. Prostul dacă nu-i fudul, parca nu e prost destul.

alexandru.popescu
alexandru.popescu  •  06 Ianuarie 2019, 15:14

Nu trebuie pedepsit in nici un fel. Omul trebuia lasat in pace sa-si manance friptura linistit, ca n-a cumparat-o din bani furati.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează