INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Furie dezlănțuită la Chelsea împotriva managerului Pochettino: „Afară! Mourinho, înapoi!” » Și soția căpitanului îl vrea demis

Pochettino are 11 eșecuri și 14 victorii în 31 de meciuri la Chelsea Foto: Imago
Pochettino are 11 eșecuri și 14 victorii în 31 de meciuri la Chelsea Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 05 februarie 2024 16:32 / Actualizat luni, 05 februarie 2024 16:56

Chelsea, stadionul e ca un vulcan. Fanii cer demiterea tehnicianului Mauricio Pochettino și readucerea lui Jose Mourinho după 2-4 cu Wolverhampton. Isabelle, soția căpitanului Thiago Silva, nu mai vrea să se piardă timpul: „E momentul schimbării”. Reacția managerului: „Nu simt că postul meu e sigur”.

Chelsea repetă sezonul trecut. Locul 12 în Premier League 2022-2023, cu trei manageri, Thomas Tuchel, Graham Potter, Frank Lampard, locul 11 în actuala stagiune, după 23 de etape, cu Mauricio Pochettino pe bancă. Miliardul de euro cheltuit pentru transferuri nu i-a ajutat.

Fanii lui Chelsea nu-l mai vor pe Mauricio Pochettino

După 2-4 cu Wolverhampton acasă, precedat de 1-4 cu Liverpool pe Anfield, albaștrii au ajuns la zece înfrângeri în acest campionat, mai multe decât victoriile (9). Au 31 de puncte, la 20 de liderul Liverpool.

„Am decis să-i rupem picioarele cu bâtele” » Documentarul anului în Serbia! Un huligan-șef la Steaua Roșie, mărturisiri horror: „Dacă pleacă vreunul, îl judec eu!”
SERBIA
„Am decis să-i rupem picioarele cu bâtele” » Documentarul anului în Serbia! Un huligan-șef la Steaua Roșie, mărturisiri horror: „Dacă pleacă vreunul, îl judec eu!”

La sfârșitul meciului de duminică, fanii i-au fluierat pe Pochettino și pe jucători, cerându-i demisia tehnicianului. Ulterior, pe social media, atacurile la adresa antrenorului argentinian au continuat și mai vehement. Îl vor din nou pe Jose Mourinho. A treia oară.

„Aducerea lui Pochettino, cea mai distructivă alegere din istoria clubului"

„Pochettino trebuie să plece. E îngrozitor. Încă nu avem un sistem de joc, jenant. Să fie demis până dimineață", a cerut un suporter. „Aduceți-l pe Mourinho înapoi! Afară cu Poch! Tipul ăsta îmi afectează sănătatea mintală", s-a plâns altul.

Încă un fan implicat: „Aducerea lui Pochettino a fost cea mai proastă alegere și cea mai distructivă din istoria clubului".

Nici în vestiarul de pe Stamford Bridge nu e liniște. Dovada. Isabelle, soția căpitanului Thiago Silva, vrea și ea concedierea managerului: „E momentul schimbării. Dacă așteptați prea mult, va fi prea târziu".

Mauricio Pochettino: „Nimeni nu poate fi în siguranță acum la Chelsea"

Miercuri, e rejucarea cu Aston Villa din turul 4 al Cupei Angliei, după 0-0 la Birmingham. Dacă pierde și e eliminat, Pochettino chiar riscă să fie dat afară.

„Nu simt că postul meu e sigur. Nu suntem suficient de buni și eu sunt primul responsabil. Nimeni nu poate fi în siguranță într-o asemenea situație", a declarat sud-americanul.

„Nu vreau să vin la conferință și să spun că «eu sunt cel mai bun, dar jucătorii sunt cei mai slabi». Nu, toți suntem vinovați. În acest moment, pur și simplu nu ne potrivim cu istoria clubului", a mai spus Pochettino.

Mauricio Pochettino: „Aveți dreptul să criticați, să fiți furioși. Atenție la tineri!"

Întrebat cum rezistă în fața avalanșei de critici, argentinianul a reacționat: „Sunt om, nu trec prin cele mai bune clipe. Când nu câștigi la Chelsea, cu așteptări atât de mari, accepți ce ți se întâmplă".

I-a avertizat însă pe fani: „Aveți dreptul să criticați, să fiți furioși, totuși, jucătorii sunt tineri, iar tinerii au nevoie de sprijin".

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

George Pușcaș schimbă antrenorul la Bari » Cu ce fost mare jucător italian ar putea colabora
ITALIA 2
George Pușcaș schimbă antrenorul la Bari » Cu ce fost mare jucător italian ar putea colabora
Cum arată Dani Alves după 13 luni de detenție » Azi a început procesul fostului star al Barcelonei acuzat de viol: aproape 300 de jurnaliști acreditați!
SPANIA
Cum arată Dani Alves după 13 luni de detenție » Azi a început procesul fostului star al Barcelonei acuzat de viol: aproape 300 de jurnaliști acreditați!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
mr90
mr90  •  06 Februarie 2024, 10:12

"soția vrea și ea concedierea managerului" ... pisica lui ce zice ?

VardyParty
VardyParty  •  05 Februarie 2024, 18:45
Postat de fibra pe 05 Februarie 2024, 17:24

E ciudat ce se intampla la Chelsea.Inseamna ca Tuchel, Potter,Lampard si Pochetino sunt antrenori modesti.Tuchel si Pochetino nu au reusit la PSG mai nimic ca si la Chelsea.Despre ceilalti doi,Potter a avut o "zvacnire" cu Brighton,iar Lampard zero pe unde a fost. Jucatorii chiar sunt perfecti?

Nu sunt perfecți - ca doar nu sunt șireturile lui Diego - dar sunt the best money could buy. Ca tot ești fan Villa, ia închide ochii și zi: de era Omul Nostru zis Dracula 2.0 la Chelski, făcea mai multe au ba?

VardyParty
VardyParty  •  05 Februarie 2024, 18:43

Exista un papagal mai mare sau egal cu Poch. Antrenează in prezent la PSG. Păcat. Pentru ca ar merita si Luis sa se adape din tiparnița americana. Rusii, evident, trebuiesc detestați. Dar nu aia cu cap, miliarde ciordite, know-how și mai ales cu Marina Granovskaia in buzunarul mic de la blugi- o tovarășă care îl face pe Giovanni sa para băiat de altar la Biserica Reformata din Pipera.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close