INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

GALERIE FOTO „Dani Alves nu are niciun regret!” » Detaliile remarcate la eliberarea lui Dani Alves din închisoare + Ce a primit brazilianul acasă: „E scandalos!”

Ines Guardiola și Dani Alves (foto: Imago) +30   FOTO
Ines Guardiola și Dani Alves (foto: Imago)

Articol de - Publicat marti, 26 martie 2024 09:53 / Actualizat marti, 26 martie 2024 16:09

Dani Alves, 40 de ani, a fost eliberat, luni, după ce o persoană din anturajul jucătorului a depus cauțiunea de un milion de euro. I s-au reținut cele două pașapoarte, brazilian și spaniol, și e obligat să se prezinte săptămânal în fața Curții.

Dani Alves a fost eliberat după 14 luni și 5 zile de închisoare provizorie, după ce a fost condamnat pentru viol la patru ani și jumătate de închisoare, la care se adaugă alți 5 ani de eliberare condiționată, nu are voie să ia legătura cu victima timp de 9 ani și 6 luni și i-a plătit acesteia o despăgubire de 150.000 de euro, plus cheltuielile de judecată.

Familia starului argentinian, amenințată cu moartea » Avertizat să nu se întoarcă într-un loc drag: „Gloanțe și cadavre”
AMENINȚĂRI
Familia starului argentinian, amenințată cu moartea » Avertizat să nu se întoarcă într-un loc drag: „Gloanțe și cadavre”

La ieșirea din închisoare, Alves a fost însoțit în permanență de avocata lui, Ines Guardiola, nu a făcut declarații și nu a răspuns la niciuna dintre întrebările pe care i le-au pus jurnaliștii.

Cu toate acestea, în scurta plimbare de la poarta închisorii până pe bancheta din spate a vehiculului care îl aștepta să îl ducă la vila sa din Esplugues de Llobregat, comunicarea non-verbală a lăsat totuși un mesaj clar: nu există niciun regret.

+26 FOTO

Francisco Torreblanca, expert în comunicare nonverbală, l-a analizat pe brazilian și a remarcat pentru as.com: „Un gest atrage atenția mai presus de toate. Imediat ce iese, o privire tăioasă spre cer, apoi o coboară și o concentrează în linie dreaptă spre libertatea mult dorită oferită de mașina care îl așteaptă. Dar adevărul este că nu se văd semne de regret. E Dani Alves pe care l-am cunoscut dintotdeauna, are o anumită doză de ego".

Același expert remarcă gesturi foarte diferite de cele de la proces, din boxa acuzaților: „Mișcarea gurii, unele grimase care par să arate «Iată-mă din nou aici, trebuie să mă confrunt cu o nouă realitate».

Este încă îmbrăcat în alb, la fel ca la proces, deși de data aceasta hainele par mai scumpe decât acelea. Asta și pentru că poate pentru a reveni pe stradă trebuie să te îmbraci altfel”, adaugă el.

Alves s-a confruntat cu un moment foarte greu, fiind așteptat la ieșirea din închisoare de oameni care protestau la eliberarea sa: „Este obișnuit cu un alt tip de reacție a publicului față de o vedetă de fotbal. Uneori nu există decât un singur pas de la totul la nimic. Acum trebuie să se gândească la cum să iasă din acest nimic, dar sunt sigur că libertatea înseamnă totul acum”.

Surpriză neplăcută pentru Dani Alves când a ajuns acasă

La sosirea la domiciliu, jucătorul a avut parte de o surpriză neplăcută. Joana Sanz, cea care este încă soția brazilianului, și-a luat lucrurile și s-a mutat luni din casa pe care a împărțit-o cu Alves: „Știm că Joana nu vrea să se împace cu soțul ei, iar Alves nu a primit deloc bine reacția ei”, a spus Jordi Martin, un paparazzo cunoscut în Spania.

Joana Sanz, soția lui Dani Alves
Joana Sanz, soția lui Dani Alves
Joana Sanz, soția lui Dani Alves
Joana Sanz, soția lui Dani Alves
Joana Sanz, soția lui Dani Alves
+25 FOTO

Modelul de 31 de ani a fost martor în procesul lui Alves și povestit judecătorilor detalii despre noaptea în care soțul ei e acuzat că a violat o tânără într-un club din Barcelona.

„L-am întrebat pe WhatsApp dacă vine la cină și mi-a spus că nu. Mai târziu, nu-mi amintesc”. Joana a negat că era supărată pe Alves pentru că și-ar fi dorit să îl însoțească în oraș, dar acesta i-ar fi replicat că este o seară între băieți.

Sanz a dat asigurări că, atunci când brazilianul a ajuns acasă, era atât de beat încât nu au putut avea o conversație: „A venit acasă foarte beat, mirosea a alcool. S-a lovit de un dulap și s-a prăbușit pe pat. În starea în care a ajuns, m-am gândit că ar fi mai bine să lăsăm discuțiile pe a doua zi”.

Cu toate acestea, Alves nu a discutat nici a doua zi cu soția sa despre ce s-a întâmplat în club: „Mi-a spus doar că a fost cu prietenii”.

Joana Sanz și Dani Alves s-au căsătorit în 2017.

Indignare la TV! Ce a primit Dani Alves când a ajuns acasă: „E scandalos!”

„Dani Alves nu are niciun regret!” » Detaliile remarcate la eliberarea lui Dani Alves din închisoare + Ce a primit brazilianul acasă: „E scandalos!”
Dani Alves a primit flori

Alves a fost urmărit de presă până a ajuns acasă. TardeAR, citat de mundodeportivo.es notează: „Cel mai... Nu știu cum să zic... scandalos... Cel mai frapant lucru este că la doar câteva minute după ce Alves a ajuns la el acasă, s-a întâmplat ceea ce veți vedea mai jos”, a spus prezentatoarea emisiunii de la Telecinco.

„Ce i-au adus lui Alves? A primit un buchet de flori. Evident că nu s-a dus să ia buchetul. A ieșit cineva și l-a luat”, a explicat prezentatoarea.

Citește și alte articole:

Fosta soție a lui Dani Alves, mesaj cu subînțeles: „Uneori va trebui să stai la masă cu Iuda”
SPANIA
Fosta soție a lui Dani Alves, mesaj cu subînțeles: „Uneori va trebui să stai la masă cu Iuda”
„Să nu ne dăm puritani acum” » Mesaj uluitor al soției lui Dani Alves, la nici două săptămâni după condamnarea fotbalistului: „Să fiu trasă de păr și pusă la perete”
SPANIA
„Să nu ne dăm puritani acum” » Mesaj uluitor al soției lui Dani Alves, la nici două săptămâni după condamnarea fotbalistului: „Să fiu trasă de păr și pusă la perete”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
contrabas3
contrabas3  •  26 Martie 2024, 19:56

Ce prostie! Trebuia să iasă afară cu o expresie smerită sau jelind? Trebuia să poarte un tricou cu mesajul “I regret”?Asta îmi amintește de tatuajul ăla permanent făcut de oarecare redneck: No Ragrets*. Lol!

cobra
cobra  •  26 Martie 2024, 16:00

Foarte interesant...!!!! Modelul de 31 de ani....Joana Sanz și Dani Alves s-au căsătorit în 2007.... DECI LA 14 ANI, joiana....s-a maritat?????Ha ha ha

VardyParty
VardyParty  •  26 Martie 2024, 14:30
Postat de VanBasten2000 pe 26 Martie 2024, 11:45

Draga gesepe, ai trait din subiectul Dani Alves mai ceva ca un tabloid. De fapt, daca ne gandim bine, gesepe chiar e un tabloid.

Bastenitos, si noi de cine mai râdem…? Lasă fetele in pace.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează