INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Este oficial: Horațiu Moldovan va avea un nou coleg. Câți bani a dat Atletico pentru puștiul de 18 ani

Arthur Vermeeren, prezentat oficial la Atletico Madrid // Foto: X Atletico
Arthur Vermeeren, prezentat oficial la Atletico Madrid // Foto: X Atletico

Articol de - Publicat sambata, 27 ianuarie 2024 13:50 / Actualizat sambata, 27 ianuarie 2024 14:39

Arthur Vermeeren (18), mijlocaș defensiv belgian de la Antwerp, a semnat un contract până în iunie 2030 cu echipa lui Diego Simeone. Lansat de campioana Belgiei, el i-a costat pe cei de la Atletico 18 milioane de euro plus alte 2 milioane ca bonusuri ușor de îndeplinit.

Atletico a oficializat al doilea transfer din actualul mercato. După Horațiu Moldovan, adus de la Rapid București cu 800.000 de euro (clauza de reziliere), clubul madrilen a anunțat aseară achiziționarea unui mijlocaș defensiv belgian de la Antwerp. 

Puștiul Arthur Vermeeren are doar 18 ani, dar i-a costat pe "plăpumari" suma de 18 milioane de euro plus două milioane ca bonusuri ușor de îndeplinit și alte 3 milioane pentru performanțe mai greu de atins. 

Jucătorul, cotat pe Transfermarkt.de la 30 de milioane, a semnat un acord pe șase ani și jumătate, iar campioana Belgiei a păstrat un comision de 10% din valoarea proximului transfer al lui Vermeeren, potrivit informațiilor dezvăluite de jurnalistul Fabrizio Romano.

L-au vrut Barcelona și patru echipe din Premier League!

Curtat de mai multe cluburi din Europa, Barcelona, ​​Tottenham, Arsenal, Manchester United și Brighton&Hove Albion, și desemnat „Promisiunea Anului în Pro League", Arthur a ales echipa lui Diego Simeone. 

Și cei de la Atletico se grăbiseră să posteze anunțul transferului pe site-ul oficial și pe conturile de pe rețelele sociale, deși mai erau de reglat detalii din contract. Aceasta după ce Antwerp deja își luase "la revedere" de la Vermeeren și jucătorul se despărțise în lacrimi de fanii belgieni duminica trecută, după meciul cu Charleroi.

Arthur Vermeeren are două selecții în naționala Belgiei

Vermeeren a fost prezentat oficial aseară și a primit tricoul rojiblanco cu numărul 18, exact vârsta sa. Arthur a jucat în total 66 de meciuri la Antwerp. În aceste meciuri, mijlocașul central a reușit să marcheze de trei ori și să ofere opt pase decisive. Vermeeren are deja în palmares două meciuri internaționale până acum și speră să prindă lotul de Euro 2024.

"Nu-mi pot descrie cu adevărat sentimentele, dar abia aștept să încep. Am venit aici pentru a juca multe meciuri, pentru a juca în fiecare meci și pentru a câștiga toate trofeele. Cu acest club, acest lucru este posibil"
Arthur Vermeeren, mijlocaș Atletico

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Bayern se întărește și de la Galatasaray » Cât vor plăti bavarezii pentru fundașul dreapta
GERMANIA
Bayern se întărește și de la Galatasaray » Cât vor plăti bavarezii pentru fundașul dreapta
În ziua în care VAR a comis-o iar în Superliga, au câștigat apelul la Comisii și au obținut rejucarea meciului! Precedentul la care vor apela toate formațiile
PRECEDENT
În ziua în care VAR a comis-o iar în Superliga, au câștigat apelul la Comisii și au obținut rejucarea meciului! Precedentul la care vor apela toate formațiile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează