INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GAFĂ

VIDEO Viral! Gafa anului în fotbalul mondial: ce a fost în mintea portarului?

Oliver Dovin a comis o eroare greu de explicat / Captură Twitter
Oliver Dovin a comis o eroare greu de explicat / Captură Twitter

Articol de - Publicat luni, 10 aprilie 2023 09:53 / Actualizat luni, 10 aprilie 2023 10:09

Una dintre cele mai mari gafe văzute în noul an s-a produs sâmbătă, în Suedia, la duelul dintre Hacken și Hammarby, încheiat 3-1. Goalkeeper-ul oaspeților, Oliver Dovin, a fost protagonistul unui moment de rătăcire rar întâlnit pe un teren de fotbal.

În minutul 5, la 0-0, portarul lui Hammarby a recepționat, în zona punctului cu var, o pasă trimisă de un fundaș spre propriul careu. O fază banală, care nu anunța absolut niciun pericol, s-a transformat în viralul lunii aprilie în fotbalul mondial! 

Lovit de arbitru?! Fază nemaivăzută în Liverpool - Arsenal: „O să aibă mari probleme”
ANGLIA
Lovit de arbitru?! Fază nemaivăzută în Liverpool - Arsenal: „O să aibă mari probleme”

Gafa anului vine din Suedia

Asta după ce goalkeeper-ul suedezilor a avut un „black-out” greu de explicat: cu privirea sus, în căutarea unui coechipier căruia să-i paseze, Oliver Dovin a scăpat de sub control mingea. Deși credea, cel mai probabil, că se află în posesia balonului, acesta se îndrepta bine-mersi spre poartă, în timp ce portarul încă nu realizase că a scăpat de sub control „obiectul muncii”.

Benie Traore, atacantul lui Hacken, a urmărit atent faza și a îndeplinit o simplă formalitate, spre stupefacția fanilor lui Hammarby. 

Oliver Dovin are doar 20 de ani și a fost convocat la ultima acțiune a Suediei U21. Atacantul din Coasta de Fildeș i-a făcut viața un coșmar tânărului portar, în fața căruia a reușit hat-trick-ul în partida de sâmbătă.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

FOTO Lovit de arbitru?! Fază nemaivăzută în Liverpool - Arsenal: „O să aibă mari probleme”

Polonezii care urmau să arbitreze AEK Atena - Aris s-au îmbătat și s-au bătut în avion cu alți pasageri! „Centralul” are altă variantă: „M-a scuipat!”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
alex03036
alex03036  •  10 Aprilie 2023, 11:37
Postat de rajner pe 10 Aprilie 2023, 11:20

Ha, ha, ha, ce gafa anului visezi, bai alifie? Este mai degrabă pariul anului, insa atat de prost regizat, incat ar trebuit suspendat pe termen nelimitat.

*** ta are vreun temei sau e doar o suspiciune ca si consecință a obsesiei tale pentru pariuri? nu iti proiecta traumele interioare in realitatea care te înconjoară! devii amară pentru tine si cei din jur.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rajner
rajner  •  10 Aprilie 2023, 11:20

Ha, ha, ha, ce gafa anului visezi, bai alifie? Este mai degrabă pariul anului, insa atat de prost regizat, incat ar trebuit suspendat pe termen nelimitat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează