INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PROCES

FOTO Condiții de lux în detenție pentru Dani Alves: „E ca la Hilton!” » Cum arată închisoarea în care își va ispăși pedeapsa

Dani Alves, condamnat la patru ani și șase luni de închisoare cu executare +6   FOTO
Dani Alves, condamnat la patru ani și șase luni de închisoare cu executare

Articol de - Publicat vineri, 23 februarie 2024 19:03 / Actualizat vineri, 23 februarie 2024 21:41

Condamnat la 4 ani și 6 luni de închisoare, pentru viol, Dani Alves își va ispăși pedeapsa într-o închisoare de lângă Barcelona despre care un fost deținut a spus că aduce a hotel Hilton.

Fostul fundaș al Braziliei și al Barcelonei, Dani Alves, a fost condamnat săptămâna aceasta pentru violarea unei femei, în decembrie 2022, într-un club de noapte.

Soția lui Dani Alves a rupt tăcerea, după ce brazilianul a fost condamnat la închisoare: „Pentru ce toate astea?”
MONDEN
Soția lui Dani Alves a rupt tăcerea, după ce brazilianul a fost condamnat la închisoare: „Pentru ce toate astea?”

Dani Alves este deținut într-o închisoare cu piscină XXL

+2 FOTO

Alves poate face apel, dar dacă sentința va rămâne definitivă, el va sta după gratii 4 ani și jumătate. Partea bună, dacă se poate spune așa, este că jucătorul în vârstă de 40 de ani urmează să-și isășească pedeapsa într-o închisoare „de lux”.

Este vorba despre penitenciarul Brians 2, unde se și află din 2 ianuarie. Acesta a fost inaugurat în 2007 și poate găzdui până la 1.500 de deținuți. Situat la 30 de kilometri de Barcelona, este dotat inclusiv cu o piscină XXL, la dispoziția tuturor celor aflați după gratii în lunile toride de vară.

John McAfee: „Viața aici este ca la Hilton”

Cel mai proeminent deținut închis vreodată la Brians 2, un faimos IT-ist, John McAfee, a asemuit închisoarea cu un hotel „Hilton”.

„Viața în închisorile din Spania e ca la Hilton, în comparație cu suprarealismul abject și dezumanizarea închisorilor americane. Aici sunt tratat ca o ființă umană nu ca un număr”, spunea McAfee, decedat în 2021.

Procurorii ceruseră 12 ani de detenție pentru Dani Alves

În ceea ce-l privește pe Dani Alves, după expirarea pedepsei de 4 ani și 6 luni, dacă decizia rămâne în vigoare după recurs, Dani Alves va sta sub supraveghere timp de 5 ani.

Iar timp de 9 ani nu mai are voie să ia legătura cu victima. În plus, trebuie să achite daune de 150.000 de euro și să plătească costurile procesului, cheltuieli pe care le-a preluat însă prietenul său, Neymar.

Condamnarea primită de Dani Alves este mai mică decât au cerut procurorii, care voiau 12 ani, perioada maximă de detenție. Legea spaniolă prevede că pedeapsa minimă e de 4 ani, cu 6 luni mai puțin decât a primit Alves.

Mai puteți citi:

Fostul campion cu Steaua, actual observator LPF, reținut de autorități » Grupul infracțional organizat în care ar fi implicat

Gerard Deulofeu, mărturisire cutremurătoare la un an de la accidentare: „S-ar putea să nu mai joc vreodată”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează