INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Un antrenor al unei forțe din Premier League tremură și pentru locul de Liga Campionilor, dar i se oferă prelungirea acordului până în 2028. Cine e norocosul manager?

Jurgen Klopp și Erik Ten Hag. 
Foto: Imago
Jurgen Klopp și Erik Ten Hag. Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 03 aprilie 2023 16:32 / Actualizat luni, 03 aprilie 2023 16:49

Deși e de mult ieșită din lupta pentru titlu și are emoții chiar și pentru o clasare în Top 4, după eșecul cu Newcastle (0-2), Manchester United vrea să-i reînnoiască înțelegerea lui Erik ten Hag (53 de ani), scadentă în iunie 2025!

Cotidianul The Sun scrie despre intenția conducerii de a-i propune un nou contract managerului batav, până în anul 2028! Pe lângă asta, ar urma să i se mărească substanțial și salariul anual, de la 10 milioane la 13,5 milioane de euro.

Ilie Dumitrescu, reacție spumoasă după ce a văzut discursul hilar al antrenorului român din Arabia Saudită: „E ca Arteta! Părea convingător”
ARABIA SAUDITĂ
Ilie Dumitrescu, reacție spumoasă după ce a văzut discursul hilar al antrenorului român din Arabia Saudită: „E ca Arteta! Părea convingător”

Erik Ten Hag l-a alungat pe Cristiano Ronaldo de la Manchester United!

Ten Hag a venit pe Old Trafford în iulie 2022, urmându-i lui Ralf Rangnick, și are 47 de partide pe care le-a condus de pe banca tehnică a „diavolilor”, înregistrând 33 de succese, 6 remize și 8 eșecuri. 

El este cel care a pus piciorul în prag și l-a alungat de la Manchester pe Cristiano Ronaldo.

VIDEO. Rezumat: Newcastle United - Manchester United 2-0 

Citește și: 

Belarus, un fotbal total aservit regimului! Cine îl contestă pe Lukașenko dispare din națională

Fostul antrenor al lui PSG subliniază problema regăsită la campioana Franței: „Am simțit-o cu toții”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
boribgue
boribgue  •  03 Aprilie 2023, 17:11

Ce mod de a prezenta stirea, total defazat de realitate. In Anglia toata lumea e de acord ca Man Utd a progresat fata de sezonul trecut, a cucerit un trofeu dupa 6 ani, e inca in lupta pentru doua trofee, in afara de cativa jucatori care vor pleca de la club, majoritatea au progresat anul asta, in sfarsit e ordine si disciplina, iar autorul pune la indoiala decizia de prelungire a contractului. Asta e nivelul de fotbal pe care il aveti cand scoateti capul din mamaLIGA noastra...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează