INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Momente de groază prin care trece Neymar! Starul Braziliei are emoții înainte de CM: "Mi-e frică să revin după accidentare"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 12 mai 2018 10:03

Victima unei fracturi la al 5-lea metatarsian pe 25 februarie, Neymar a fost operat și spune că "la început, e mereu complicat. Ți-e teamă să nu faci o mișcare greșită".

Nimic nu putea fi mai rău pentru brazilieni decât să se lovească Neymar în preajma Mondialului. N-au uitat ce li s-a întâmplat în 2014, acasă, la precedentul turneu. Fără cel mai important jucător, victima unei fracturi la nivelul celei de-a treia vertebre lombare în "sfertul" contra Columbiei, Seleção a fost nimicită de Germania în semifinale: 1-7!

Pe 25 februarie, starul auriverde a suferit o fractură la al 5-lea metatarsian al piciorului drept și, de atunci, nu a mai jucat deloc. Operat în Brazilia, e aproape de sfârșitul perioadei de recuperare. Dar încă nu se simte bine. Mai ales psihic nu e refăcut.

Selecționerul speră să-l aibă la un amical

I-a mărturisit acest lucru lui Zico, într-un interviu luat de faimosul decar carioca al anilor '70-'80 pe YouTube. "Norocul tău și al nostru este că, spre deosebire de 2014, te-ai accidentat înaintea competiției și ai avut ceva timp să-ți revii", i-a spus Zico, Neymar replicându-i: "Mi-e încă frică și trebuie să scap cât mai repede de această frică pentru a putea fi în formă la Mondial. "La început, e mereu complicat. Ți-e teamă să nu faci o mișcare greșită". 

Selecționerul Tite speră să-l aibă pe atacantul în vârstă de 26 de ani la cel puțin un meci de pregătire. Fie pe 3 iunie, împotriva Croației, fie pe 10 iunie, în Austria. 

53 de goluri are Neymar în 83 de meciuri pentru naționala Braziliei (din 2010)

Cine joacă în locul lui Dani Alves: Fagner e favorit

Încă o veste proastă pentru selecționerul Tite. Căpitanul Dani Alves, 35 de ani, va rata Mondialul din Rusia din cauza unei rupturi a ligamentului încrucișat anterior la genunchiul drept. Cine va juca fundaș dreapta? Danilo, campion al Angliei cu Manchester City, e cel mai cunoscut nume, dar nu a fost titular în echipa lui Guardiola. Iar Tite îl va alege probabil pe Fagner, fostul lui jucător de la Corinthians, în care are mare încredere. Dar Seleção pierde experiența lui Alves.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează