INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Se ascute concurența pentru Radu Drăgușin » Tottenham mai vrea un fundaș cotat la 60 de milioane de euro

Radu Drăgușin, la debutul în Premier League împotriva lui Manchester United / FOTO: Imago Images
Radu Drăgușin, la debutul în Premier League împotriva lui Manchester United / FOTO: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 25 ianuarie 2024 10:11 / Actualizat joi, 25 ianuarie 2024 10:19

Tottenham continuă să urmărească soluții pentru a se întări în centrul apărării inclusiv după aducerea și debutul lui Radu Drăgușin (21 de ani) la Spurs în schimbul sumei record pentru fotbalul românesc de 25 de milioane de euro, la care se pot adăuga și alte bonusuri în valoare de 6 milioane de euro.

Drăgușin a debutat la Tottenham pe finalul meciului din deplasare cu Manchester United (2-2) din etapa a 21-a și se luptă pentru un loc de titular la ocupanta locului 5 din Premier League cu stoperii Cristian Romero (25 de ani, campion mondial cu Argentina) și Micky van de Ven (22 de ani, internațional olandez).

Moldovan l-a întâlnit pe „dânsul” :) » Gestul lui Oblak la primul antrenament împreună
Atletico
Moldovan l-a întâlnit pe „dânsul” :) » Gestul lui Oblak la primul antrenament împreună

Cu doar trei fundași centrali în lot, trupa pregătită de către Ange Postecoglou (58 de ani) este nevoită să mai transfere cel puțin un jucător pe această poziție pentru a fi acoperită.

Jean-Clair Todibo, fundașul dorit de către Tottenham

În aceste condiții, conducerea grupării din nordul Londrei s-a orientat către Jean-Clair Todibo (24 de ani), legitimat în prezent la Nice și urmărit de Spurs chiar înainte de transferul lui Radu Drăgușin. Presa britanică notează că Tottenham ar putea trimite o ofertă până la finalul lunii curente pentru a obține serviciile lui Todibo.

Reprezentanții clubului londonez au intrat deja în contact cu impresarii jucătorului, însă prețul solicitat de Nice, 60 de milioane de euro, îngreunează transferul. Ocupanta locului 2 din Ligue 1 nu ar dori să se despartă de un jucător de bază în timpul perioadei de mercato de iarnă, însă potrivit sursei citate achitarea sumei respective i-ar face să se răzgândească.

Chelsea și Napoli s-au interesat la rândul lor de serviciile lui Jean-Clair Todibo, iar săptămâna viitoare cele trei grupări vor începe, cel mai probabil, să trimită oferte către Nice. Perioada curentă de mercato se încheie la finalul zilei de 31 ianuarie în Premier League, Serie A și Ligue 1.

35de milioane de euro este cota de piață a lui Todibo, conform site-ului de specialitate Transfermarkt

Jean-Clair Todibo a evoluat pentru Nice în 14 meciuri din 18 posibile în actualul sezon din Ligue 1, în toate în calitate de titular.

VIDEO Fratele lui Radu Drăgușin, emoționat la debutul acestuia în Premier League

Citește și:

Xavi se gândește la plecarea de la Barcelona! „Știu unde sunt. Aici trebuie să câștigi trofee”
CUPA SPANIEI
Xavi se gândește la plecarea de la Barcelona! „Știu unde sunt. Aici trebuie să câștigi trofee”
Cine transmite la TV Tottenham - Manchester City, în Cupa Angliei » Drăgușin poate da peste „bestia” Haaland
Tottenham - Manchester City
Cine transmite la TV Tottenham - Manchester City, în Cupa Angliei » Drăgușin poate da peste „bestia” Haaland

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (3)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  25 Ianuarie 2024, 12:22

...englezii s au desteptat l au vazut pe Dragusin cateva minute intrun meci si s au edificat ...dragusin a patra rezerva ...

brentford
brentford  •  25 Ianuarie 2024, 10:57

Bre,nea Ursache,da' sursa? Unde-i sursa??? Tottenham are oferte pentru Emerson Royal din Arabia Saudita si incearca sa il transfere pe Jarrad Branthwaite de la Everton,cu Todibo sunt zvonuri. Matale ai scris pe fituica acest articol pentru trafic,sa il asociezi cu Dragusin. Uite ca Spurs era interesata de Todibo inainte sa il transfere pe Dragusin,acum Nice are oferte de la Chelsea si Man United. Urat,bre,foarte urat! Dezinformezi pentru click-uri.

Newman
Newman  •  25 Ianuarie 2024, 10:46

In general in tarile dezvoltate concurenta pe post este ceva normal,indiferent de domeniul de activitate.Numai noi ne speriem de concurenta fiind invatati mai ales in sistemul bugetar cu numiri, fara examene.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează