INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Drama continuă. Sergio Rico, din nou sedat » Rămâne internat la terapie intensivă

Sergio Rico, din nou sedat » Rămâne internat la terapie intensivă! Foto: Imago Images
Sergio Rico, din nou sedat » Rămâne internat la terapie intensivă! Foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 10 iunie 2023 14:08 / Actualizat sambata, 10 iunie 2023 15:06

Starea de sănătate a lui Sergio Rico, portarul lui PSG, s-a înrăutățit din nou, după ce, la ultimul buletin medical de miercuri, dăduse semne de ameliorare. Spaniolul de 29 de ani a fost lovit cu copita în cap de calul pe care îl călărea pe 28 mai (detalii AICI).

Sergio Rico continuă să fie internat în stare gravă, în spitalul „Virgen del Rocio”. După ce la buletinul medical de miercuri doctorii au anunțat că situația lui începe să se amelioreze și i nu mai este sedat, dar rămâne internat la terapie intensivă, vineri veștile erau din nou proaste. 

Portarul lui PSG a fost sedat din nou, și „starea lui e în continuare gravă”, susțin medicii care-l îngrijesc. Le Parisien confirmă că spaniolul de 29 de ani este în comă indusă și că doctorii rămân rezervați în privința situației sale, atent monitorizate.

FCSB a început negocierile pentru înlocuitorul lui Compagno » Dezvăluiri de la tratative: azi, o nouă rundă
FCSB
FCSB a început negocierile pentru înlocuitorul lui Compagno » Dezvăluiri de la tratative: azi, o nouă rundă

Kylian Mbappe: „Să ne rugăm pentru Sergio Rico, să-i trimitem gândurile noastre bune”

Sâmbăta trecută, la ultimul meci al lui PSG în acest sezon, 2-3 acasă cu Clermont, jucătorii au apărut pe teren îmbrăcați în tricouri pe scria „Animo Sergio Rico”, iar tribunele de pe Parc des Princes erau pline de bannere și mesaje dedicate lui. 

„Curaj, Sergio! Luptăm alături de tine!”, i-au transmis ultrașii, alături de un tricou imens având pe spate 16, numărul său. „Toți ne gândim la Sergio. Înainte de a fi jucători sau de a aparține acestui club, toți suntem oameni. Atmosfera a fost extraordinară în Parc”, a spus Kylian Mbappe. „Să ne rugăm pentru el, să-i trimitem gândurile noastre bune”.

Drama continuă. Sergio Rico, din nou sedat » Rămâne internat la terapie intensivă
Foto: Imago Images

Sergio Rico, accidentat de cal la pelerinaj

Internat de urgență pe 28 mai, la spitalul „Virgen del Rocio”, după ce a căzut de pe cal și a fost lovit cu copita în cap în timpul pelerinajului andaluz Romeria del Rocio de Huelva, portarul spaniol al lui PSG e de aproape două săptămâni la terapie intensivă. 

Soția sa Alba Silva a scris pe social media „Dragostea mea, nu mă lăsa singură, căci îți jur, nu pot și nu știu cum să trăiesc fără tine. Te așteptăm, viața mea. Te iubim atât de mult”.

Citește și:

Lionel Messi primește un salariu uriaș în MLS, dar nu e cel mai bine plătit

Românii de la Lecce, campioni la Primavera! Au învins în ultimul minut al prelungirilor

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează