INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Problemele pentru Zinedine Zidane » Trei jucători de bază, incerți pentru duelul cu Inter din Ligă

Zinedine Zidane
Zinedine Zidane

Articol de GSP - Publicat luni, 23 noiembrie 2020 15:08 / Actualizat luni, 23 noiembrie 2020 15:09

După ce a remizat cu Villareal, scor 1-1, Real Madrid pare să aibă probleme înaintea duelului cu Inter Milano, din Champions League. Meciul este programat miercuri, de la ora 22, și va putea fi urmărit pe TV Telekom Sport, Digi Sport și Look Sport, dar și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Zinedine Zidane încă nu știe dacă se va putea baza pe Benzema, Casemiro și Militao în duelul de pe San Siro. Francezul a continuat să se antreneze separat și ieri, încercând să se refacă după accidentarea la șold care l-a făcut să rateze meciul cu Villareal. Militao și Casemiro, la rândul lor, așteaptă să efectueze noi teste pentru coronavirus.

Cei doi jucători au avut rezultate neconcludente la testele pe care le-au efectuat vinerea trecută și nu au putut juca împotriva lui Villarreal. Ambii jucători au fost lăsați acasă și nu s-au dus la Valdebebas pentru a evita riscurile și mâine, ambii vor fi supuși testelor UEFA. Dacă sunt negativi, Zidane se poate baza pe ei împotriva lui Inter, ceea ce ar atenua situația critică prin care trece Real Madrid. În acest moment, antrenorul nu poate conta pe Sergio Ramos, accidentat sau pe Luka Jovic, infectat cu Covid-19.

VIDEO Real Madrid își renovează stadionul. Noul „Santiago Bernabeu“ arată bestial!

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Jocul lui Messi, cădere îngrijorătoare! Cifrele care spun totul și o declarație șocantă: „E un obstacol! Vindeți-l repede!”

Veste importantă primită de Jurgen Klopp » Mohamen Salah a scăpat de Covid-19 și poate să revină la antrenamente

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează