INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  CM 2018 / ARGENTINA

Acuzat de molestare sexuală! Un selecționer de la o națională de TOP ar fi abuzat o bucătăreasă

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 10 iunie 2018 10:32

Argentina ar putea schimba selecționerul chiar înaintea Mondialului din Rusia. Jorge Sampaoli e în centrul unui scandal ținut secret până acum de federația de la Buenos Aires.

Conform unui jurnalist sud-american, antrenorul ar fi încercat să abuzeze sexual o bucătăreasă, chiar în sediul forului argentinian! Victima a vrut să denunțe faptul, dar a cedat imenselor presiuni și nu a mai făcut-o.

Totuși, demiterea lui Sampaoli e luată tot mai mult în calcul, Federația temându-se de explodarea poveștii pe perioada participării la turneul final.

"Se poate implica și justiția"

Jurnalistul Gabriel Anello a dezvăluit despre incident: "A fost un comportament șocant al lui Sampaoli, cu o bucătăreasă ce lucrează acolo. Federația a reușit să ascundă informația, dar sursele mele mi-au confirmat întâmplarea. E un moment foarte periculos pentru echipa națională și Sampaoli. Se poate implica și justiția". Anello a mai publicat în 2016 un articol despre Lavezzi, care fuma marijuana în cantonamentul "pumelor". 

Acuzat și de Romero

Exclus din lotul de 23 pentru CM 2018, portaru titular îl atacă pe Sampaoli. "La patru ore după ce i-am spus de problemele de la genunchi m-a dat afară. Aveam timp să mă recuperez după operație, doar îmi scoteau un fragment osos ce-mi bloca articulația.

În zece zile eram disponibil, puteam apăra cu Islanda, dar el mi-a explicat că vrea să aibă la pregătiri toate zilele. De 9 ani eram titular, am jucat la 2 Mondiale și am dat totul", s-a plâns Romero. Și Lanzini a spus adio Rusiei, tot accidentat la genunchi, fiind înlocuit cu Enzo Perez.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează