INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARABIA SAUDITĂ - EGIPT, LUNI, ORA 17:00, TVR2, GSP.RO

Mohamed Salah amenință că părăsește Rusia înaintea ultimului meci din grupe! Distincția primită de la Ramzan Kadîrov a inflamat spiritele

Mo Salah FOTO: Guliver/GettyImages
Mo Salah FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 24 iunie 2018 20:00

Mohamed Salah (26 de ani) n-a rupt norii în Rusia, unde, nerefăcut complet după accidentarea din finala Ligii, a marcat un singur gol, din penalty, însă a agitat apele în urma deselor sale apariții legate de liderul cecen Ramzan Kadîrov.

Astfel, după ce atacantul lui Liverpool s-a pozat cu acesta la un antrenament, apoi a primit un tort de 100 de kilograme "de la fanii ceceni", Mohamed a completat tabloul și cu un titlu. "Cetățean de onoare în Cecenia", decernat chiar de conducătorul controversat.

"Merită această titulatură", a spus Kadîrov, care a oferit un dineu în cinstea echipei naționale nordafricane, cantonată chiar la Groznîi, în capitala Ceceniei. Ultimul meci cu saudiții oricum nu mai contează, Salah și colegii săi pregătindu-se de vacanță. 

Salah amenință cu boicotul

Presa din Marea Britanie vuiește după titlul primit de Salah de la Kadîrov. Starul egiptenilor ar fi fost deranjat de asocierea făcută cu politicul și amenință că va părăsi Rusia înaintea ultimului meci din grupele Campionatului Mondial, cel contra Arabiei Saudite, de mâine, ora 17:00.

3prezențe la Mondiale are Egipt (1934, 1990 și 2018) și nu a trecut niciodată de primul tur sau de grupe

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (8)
poison_2
poison_2  •  25 Iunie 2018, 06:37
Postat de sala_dalles pe 25 Iunie 2018, 03:40

Aia cu cadinele e si visul meu . Poate in alta viata . Vreau sa comand 3 brunete cu ochii caprui , 3 brunete cu ochii negri si 3 blonde dar nu ochi albastrii . O sa incep cu orgii dupa care o sa ma indragostesc de toate la un loc . Dupa.

Da nu mai bine te gasim noi scris frumos, cu auriu, in marmura?

sala_dalles
sala_dalles  •  25 Iunie 2018, 03:40
Postat de ando89 pe 24 Iunie 2018, 21:17

Mda, la fel și eu, dacă n-am 1.98 și 30 de cadâne permanent, nici nu mai postez:))

Aia cu cadinele e si visul meu . Poate in alta viata . Vreau sa comand 3 brunete cu ochii caprui , 3 brunete cu ochii negri si 3 blonde dar nu ochi albastrii . O sa incep cu orgii dupa care o sa ma indragostesc de toate la un loc . Dupa.

merace
merace  •  24 Iunie 2018, 23:53

Aiurea! Poate cecenii i-au dat un tort ca premiu de consolare la ordinul lui Putin! :D hahaha

Vezi toate comentariile (8)
Comentează