INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  ADVERSARI EURO 2024

„Karatistul" pe care-l vom înfrunta la Euro a venit în kimono la reunirea Belgiei!

Michy Batshuayi, la centrul sportiv al naționalei Belgiei, încadrat de personaje din seria de benzi desenate „Aventurile lui Tintin” Foto: Imago
Michy Batshuayi, la centrul sportiv al naționalei Belgiei, încadrat de personaje din seria de benzi desenate „Aventurile lui Tintin” Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 19 martie 2024 14:23 / Actualizat marti, 19 martie 2024 15:14

Michy Batshuayi (30 de ani) a apărut îmbrăcat luni într-un costum larg la cantonamentul naționalei Belgiei. Atacantul lui Fenerbahce a postat și un emoticon sub formă de kimono lângă poză, aluzie la lovitura de arte marțiale aplicată unui fan în timpul incidentelor de la Trabzon.

Nu a fost prima oară când un meci din campionatul Turciei se încheie cu asemenea violențe. După ce Trabzonspor pierduse în fața lui Fenerbahce, 2-3, fanii gazdelor i-au atacat pe galben-albaștri, răzbunându-se. Poliția locală a anunțat că a arestat 12 spectatori care au invadat terenul.

Michy Batshuayi, lovitură de picior aeriană din întoarcere

Jucătorii lui Fener s-au apărat, Fred a lovit un suporter advers cu pumnul, Michy Batshuayi a încercat să pună la pământ un huligan cu o lovitură de picior aeriană, din întoarcere. Era chiar acel individ care l-a acroșat ulterior pe portarul croat Dominik Livakovic. Și acesta a fost reținut de forțele de ordine.

Un căpitan important al lui Tottenham îl critică pe Drăgușin, dar crede în el: „Va fi un jucător foarte bun la Spurs
STRANIERI
Un căpitan important al lui Tottenham îl critică pe Drăgușin, dar crede în el: „Va fi un jucător foarte bun la Spurs"

După aceste incidente, clubul din Istanbul a amenințat că ar putea abandona Super Lig.

Costumul special al lui Michy Batshuayi în cantonamentul Belgiei

A doua zi, luni, atacantul belgian în vârstă de 30 de ani a venit la reunirea naționalei. A ales un costum negru, foarte larg, pe deasupra având un palton pe care îl purta ca o pelerină. Arăta chiar ca un luptător de arte marțiale.

Ca o explicație a modului în care s-a îmbrăcat, Batshuayi a postat lângă fotografia cu el un emoticon sub formă de kimono.

La centrul sportiv de la Tubize nu a fost întâmpinat doar de mascota selecționatei, „diavolul roșu”, ci și de personaje din „Aventurile lui Tintin”, cunoscuta serie de benzi desenate realizată de artistul belgian Georges Remi.

Michy Batshuayi și „diavolii roșii", teste împotriva Irlandei și Belgiei

Batshuayi și colegii săi belgieni, pe care „tricolorii" îi vor înfrunta la Euro 2024, încep perioada de pregătire pentru turneul final cu două amicale. Ambele în deplasare. Sâmbătă contra Irlandei, marți cu Anglia.

Atacantul, care a debutat la națională pe 28 martie 2015 la 5-0 în fața Ciprului, în preliminariile CE 2016, a marcat 27 de goluri în 53 de selecții pentru „diavolii roșii”.

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Anunț incredibil: Juventus a fost spionată » Plan diabolic pentru a distruge clubul torinez
ITALIA
Anunț incredibil: Juventus a fost spionată » Plan diabolic pentru a distruge clubul torinez
Juan Jesus rupe tăcerea și acuză: „Acerbi este un mincinos. Mi-a spus să plec și că sunt doar un negru!”
ITALIA
Juan Jesus rupe tăcerea și acuză: „Acerbi este un mincinos. Mi-a spus să plec și că sunt doar un negru!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează