INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - GUIMARAES

FCSB - GUIMARAES // Bogdan Planic, mesaj categoric pentru colegi: „Dacă nu poți să suporți presiunea, nu ești potrivit pentru FCSB”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 august 2019 09:50

Bogdan Planic (27 de ani), fundașul celor de la FCSB, a vorbit despre situația nu tocmai roz din cadrul clubului patronat de către Gigi Becali și este de părere că presiunea nu ar trebui să fie o problemă pentru jucătorii vicecampioanei. 

  • FCSB - Guimaraes se joacă joi, de la ora 21:30 și va fi liveTEXT pe GSP.ro. 
  • Returul se joacă pe 29 august, de la ora 22:00. 
  • Învingătoarea acestei duble manșe va accede în grupele Europa League. 

„Este foarte complicat acum. Suntem la 10 puncte distanţă de CFR Cluj, noi ne-am făcut viaţa grea. Trebuie să ne revenim neapărat! Cu siguranţă este presiune, dar la un astfel de club este tot timpul presiune. Trebuie să înveţi să o suporţi. Toată lumea care vine la Steaua trebuie să ştie că aici jucăm cu presiune. Dacă nu poţi să o suporţi, nu eşti jucătorul potrivit pentru acest club. 

Avem mulţi jucători accidentaţi, asta cred că este principala problemă. Când vor reveni toţi va fi total diferit”, a spus Bogdan Planic, la Gala AFAN.

Reacția lui Planic vine la două zile după ce la primul antrenament al „roș-albaștrilor” după înfrângerea cu Poli Iași, 1-2, a izbucnit un conflict între jucători. (Detalii AICI)

„Trebuie să demonstrăm ceva joi cu Guimaraes. Bineînțeles că este un meci mare, va fi mai greu decât ultimul meci cu Mlada. Trebuie să ne concentram pentru a studia adversarul. Sperăm că vom obține un rezultat bun pentru meciul retur”
Bogdan Planic despre confruntarea cu Guimaraes

VEZI ȘI:

FCSB investește, Guimaraes produce bani! O comparație pe ultimii ani oferă 4 concluzii

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
allez_lfc
allez_lfc  •  21 August 2019, 12:35

CARE STEAUA? CARE PRESIUNE? F.C. fcsb SA E UN CLUB MIC, FARA ISTORIE, PALMARES, STADION, SUPORTERI, ANTRENOR! F.C. fcsb = O ADUNATURA DE PUSCARIASI

Vezi toate comentariile (1)
Comentează