INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE

Imaginea care a făcut înconjurul lumii: doi argentinieni campioni mondiali ai Sevillei au scos pe brațe un argentinian campion mondial al lui Manchester United!

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat vineri, 14 aprilie 2023 11:05 / Actualizat vineri, 14 aprilie 2023 14:40

Lisandro Martinez, fundașul central al lui Manchester United, s-a accidentat în minutul 86 și doi adversari de pe teren, dar coechipieri la naționala Argentinei, Marcos Acuna și Gonzalo Montiel, l-au dus pe brațe în afara terenului. Sevilla a reușit să egaleze, 2-2, după ce a fost condusă cu 2-0 în turul „sferturilor" Europa League.

Era minutul 86 joi seară, pe Old Trafford. Man. United pierduse deja un fundaș central, pe francezul Raphael Varane, accidentat și înlocuit la pauză.

Spaimă la Juventus! Wojciech Szczesny a simțit o durere în piept și a cerut schimbare: „Nu mai puteam să respir și m-am speriat”
JUVENTUS
Spaimă la Juventus! Wojciech Szczesny a simțit o durere în piept și a cerut schimbare: „Nu mai puteam să respir și m-am speriat”

Lisandro Martinez s-a accidentat singur în Manchester United - Sevilla

Atunci, la 2-1 pentru gazde, Lisandro Martinez, celălalt stoper al „diavolilor", a încercat să-și depășească un adversar și s-a prăbușit la pământ. Era clar că nu mai putea continua. Se ținea cu mâna de glezna dreaptă.

Ivan Rakitic, croatul Sevillei, a atras atenția că apărătorul lui Manchester e lovit și trebuie oprit jocul, ceea ce a și făcut arbitrul german Felix Zwayer.

Lisandro Martinez, Marcus Acuna și Gonzalo Montiel, uniți de tricoul Argentinei

În acele momente s-a întâmplat ceva rarisim în fotbal. Doi jucători ai Sevillei, Marcos Acuna și Gonzalo Montiel, l-au purtat pe brațe pe Lisandro, un adversar în Europa League, și l-au dus așa la marginea terenului, pentru ca medicii lui United să îl îngrijească. Imaginea cu cei trei a făcut înconjurul lumii.

O frumoasă lecție de fair-play. Dar, dacă Acuna și Montiel erau rivalii lui Martinez joi seară, cei trei erau uniți de legătura puternică de la națională. Toți trei cuceriseră împreună, în decembrie, titlul mondial cu Argentina.

Manchester United, fără patru titulari în returul de la Sevilla

Pentru Manchester, leziunea lui Martinez era încă o veste proastă. „S-a accidentat singur, nu arată bine deloc", a declarat Erik ten Hag. Managerul lui United nu îl va putea folosi la returul de la Sevilla, peste o săptămână. Nici pe el, nici pe Varane. 

Și Rashford e accidentat, iar Bruno Fernandes va fi suspendat în manșa secundă a "sferturilor" Europa League. După 2-2 pe Old Trafford și fără patru oameni de bază, „Red Devils" sunt într-o situație extrem de dificilă.

Citește și: 

Planul FARAONIC pus la cale în Arabia Saudită: „50 de jucători din Top 5 Europa vin aici" + Primul Mondial organizat pe 3 continente, cu o țară europeană!

Jose Mourinho a explicat ironic eșecul lui AS Roma la Feyenoord: „Noi nu-l avem pe Haaland, ne descurcăm cum putem!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Singe_Violet
Singe_Violet  •  14 Aprilie 2023, 22:45
Postat de elgabri pe 14 Aprilie 2023, 15:59

Campioni Mondiali la arbitrii ;))

Daca ar durea prostia.

VardyParty
VardyParty  •  14 Aprilie 2023, 16:41
Postat de elgabri pe 14 Aprilie 2023, 15:59

Campioni Mondiali la arbitrii ;))

Respect. Asa e de Ramadan.

ionelvancea74
ionelvancea74  •  14 Aprilie 2023, 16:35

De fapt, l-au scos repede de pe teren pentru că erau conduși și voiau să nu tragă ăla de timp. :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează