INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA 2

video Când încep negocierile despre reînnoirea contractului lui Dennis Man cu Parma + cine l-a urmărit din tribune la meciul cu Pisa

Dennis Man are 12 goluri și 6 assisturi la Parma în toate competițiile acestui sezon / Foto: Imago
Dennis Man are 12 goluri și 6 assisturi la Parma în toate competițiile acestui sezon / Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 19 februarie 2024 17:44 / Actualizat luni, 19 februarie 2024 18:29

Dennis Man (25 de ani) e de acord să prelungească angajamentul până în 2026, cu opțiune pentru încă un sezon. În momentul în care promovarea Parmei în Serie A va fi ca și obținută, impresarul Giovanni Becali, aflat sâmbătă în tribună pe „Ennio Tardini”, la meciul cu Pisa (3-2), va demara discuțiile cu conducerea „cruciaților”.

Dennis Man are un sezon cu adevărat deosebit și cu fiecare gol sau pasă decisivă reușită este mai aproape de a-și prelungi cariera la Parma. Extrema română a mai înscris o dată sâmbătă, în partida dramatică împotriva Pisei (3-2), chiar sub ochii agentului său, Giovanni Becali. „Prezența impresarului echivalează cu o confirmare că există cel puțin voința de a merge mai departe. Suntem la început, în faza de tatonare. 

Din anturajul jucătorului transpare dorința de a pune acordul pe hârtie când toate detaliile vor fi stabilite. Odată ce va fi siguranța promovării în Serie A, părțile se vor așeza la masă pentru a găsi înțelegere", scrie agenția Forza Parma, ce a aflat că și din partea clubului există intenția semnării actelor.

Soția lui Dani Alves a publicat „din greșeală” scrisoarea trimisă din închisoare de brazilian » Spaniolii se tem că se va sinucide!
SPANIA
Soția lui Dani Alves a publicat „din greșeală” scrisoarea trimisă din închisoare de brazilian » Spaniolii se tem că se va sinucide!

Forza Parma: „Un jucător atât de talentat se dăruiește total cauzei echipei"

„Actualul contract îl leagă pe Dennis Man de liderul din Serie B până în 30 iunie 2025 și mai este timp pentru a alege soluția și a-l prelungi cel puțin până în 2026, cu opțiune pentru încă un sezon suplimentar", anunță aceeași sursă. Elogiile și aprecierile pozitive se adună după fiecare etapă și meci în care face diferența, participând și la faza defensivă.

„Cert este că Dennis Man își face datoria. Faptul că antrenorul Fabio Pecchia i-a schimbat chipul este dovedit de cifrele pe care le-a înregistrat în faza defensivă. Pentru un jucător atât de talentat, nu e ceva cotidian să observi o dăruire totală pentru cauza echipei.

Forza Parma: „Transformarea lui Man în fotbalist adevărat decurge fără probleme"

În duelul cu Pisa, duelurile în care jucătorul român s-a angajat au fost 15 și nimeni nu s-a descurcat mai bine decât Man. A recuperat opt mingi și a reușit patru intercepții. Prezența românului în terenul advers a fost constantă: opt mingi jucate și nouă driblinguri încercate (4 reușite). Tot patru au fost ocaziile create în disputa de sâmbătă, cu cel puțin două mai multe decât numărul celor produse de oricare alt jucător apărut sâmbătă pe teren. Se poate zice că transformarea lui Dennis Man într-un fotbalist adevărat decurge fără probleme".

Parma Live: „A frapat luciditatea cu care Man a judecat faza de la al doilea gol"

Un comentariu amplu cu dedicație a publicat și agenția Parmalive.com: „După un început palid de meci, Man s-a evidențiat pe măsură trecerii minutelelor. Românul este probabil unul dintre puținii titulari indiscutabili ai echipei lui Pecchia. În acest sezon, el face diferența, despicând apărările în două și marcând goluri la foc automat. 

Cel mai recent, chiar sâmbătă, împotriva celor de la Pisa: un gol deloc simplu. Ceea ce a frapat a fost sângele rece al lui Man, care a reușit, într-un moment foarte delicat și tensionat al meciului, să rămână lucid, să sară peste fundaș cu un control din spate și să-l învingă pe Nicolas.

Dennis Man a influențat decisiv 15 goluri ale Parmei în acest campionat!

Cu acest gol, totalul lui Man a trecut la două cifre în campionat, în premieră de când îmbracă tricoul gialloblu. Statistici amețitoare pentru românul care, după Casiraghi, este cel mai decisiv jucător din Serie B: 15 reușite influențate în acest campionat pentru Dennis Man (10 goluri și 5 pase decisive). 

Tot mai aproape de performanța lui Casiraghi (12 goluri și 5 assisturi). Totuși, nu-i este suficient să marcheze mult: cifrele arată cum a devenit acum un punct cheie în mecanismele și automatismele acestei echipe".

10este numărul golurilor reușite în Superligă de Man în 18 meciuri, în cel mai bun sezon al carierei, chiar înaintea transferului de 11 milioane de euro de la FCSB (2020-'21)

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO Rezumatul meciului Parma - Pisa 3-2

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Dennis Man a vrăjit Parma » Concluzia italienilor: l-au descris cu un singur cuvânt pe român
PARMA
Dennis Man a vrăjit Parma » Concluzia italienilor: l-au descris cu un singur cuvânt pe român
Fanii lui Gaziantep îl critică pe Marius Șumudică: „A greșit selecția și practică un fotbal fricos!”
TURCIA
Fanii lui Gaziantep îl critică pe Marius Șumudică: „A greșit selecția și practică un fotbal fricos!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează