INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

Ural nu concepe să renunțe la Eric Bicfalvi, dorit de CFR Cluj: „E lider în vestiar și are salariu bun. Nu căutăm înlocuitor!”

Eric Bicfalvi, în alb // foto: Imago Images
Eric Bicfalvi, în alb // foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 19 iunie 2022 13:49 / Actualizat duminica, 19 iunie 2022 13:49

Curtat și de CFR Cluj, și de alte cluburi ruse, Eric Bicfalvi (34 de ani) mai are contract până în 2024 cu Ural. „Nu căutăm înlocuitor pentru el”, a declarat antrenorul Igor Șalimov.

De cinci ani și jumătate la Ural, Eric Bicfalvi este golgheterul echipei din Ekaterinburg în fiecare sezon. Cu 6 goluri în ultimele opt etape, atacantul și-a salvat formația de la retrogradare și stagiunea trecută. 

Nu l-au ales pe Hagi » Cine va fi de luni noul antrenor de la Galatasaray
TURCIA
Nu l-au ales pe Hagi » Cine va fi de luni noul antrenor de la Galatasaray

Căpitanul Eric Bicfalvi e aproape de recordul all-time 

Numărul 10 a avut mereu oferte, în vara lui 2020 chiar de la Zenit, dar a continuat la clubul portocaliu. Din martie, a preluat și banderola de căpitan. 

Este cel mai bun jucător, a fost de 6 ori ales MVP în meciurile din 2021-2022 și a ajuns la 41 de goluri în campionat, e al doilea cel mai prolific fotbalist all-time al lui Ural în prima ligă rusă, după Iuri Matveev (42, în perioada 1992-1995). La un pas de a fi golgheter absolut. 

S-a adaptat perfect și la Ural, și în oraș. Nu a plecat nici după declanșarea invaziei din Ucraina, deși mulți jucători străini au părăsit atunci Rusia, FIFA acceptând ca ei să poată juca în altă țară sub formă de împrumut. 

Eric Bicfalvi, 600.000 de euro salariu anual net 

În această vară, s-a zvonit că negociază cu el și CFR Cluj. „Am purtat câteva discuții acum trei săptămâni. Bicfalvi este sub contract în Rusia și are un salariu foarte mare”, a declarat însă Cristi Balaj, președintele clujenilor, la Pro Arena. 

În vârstă de 34 de ani, Bicfalvi are 600.000 de euro salariu anual net și acordul expiră în 2024, când Ural intenționează să-l păstreze în conducerea clubului.

Impresarul său a fost întrebat de presa rusă, la începutul lunii, dacă Eric rămâne. „Se simte foarte bine în Rusia și mai are doi ani de contract la Ural. Dar cred că el dorește să joace la o formație rusă de top”, a răspuns Daniel Dragoș. 

Igor Șalimov: „Când nu joacă Bicfalvi, echipa suferă”

Vineri, Bicfalvi a fost la reunire, a trecut examenul medical și a făcut primul antrenament. „Nu căutăm un înlocuitor pentru Bicfalvi”, a declarat la Match TV fostul cunoscut internațional Igor Șalimov, tehnicianul lui Ural, sugerând că va juca și sezonul viitor în portocaliu. 

„Bicfalvi nu e vârf, dar a înscris zece goluri, depășindu-și recordul personal la Ural. Are salariu bun, e lider în vestiar. Când nu joacă, echipa suferă. Iar el a spus în mod repetat că se simte minunat la Ekaterinburg”.

10 goluriși două assisturi a reușit Eric Bicfalvi sezonul trecut la Ural, în campionat (a jucat 28 de meciuri)

48 de goluria marcat numărul 10 al portocaliilor în 150 de meciuri disputate pentru Ural în toate competițiile

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Carlo Ancelotti, dezvăluiri delicate despre relația cu Roman Abramovich: „Am câștigat cu 6-0, dar m-a chemat la el acasă să-mi tragă o muștruluială. Mă simțeam ca un condamnat la moarte”

Românii, în cădere liberă! Li s-au prăbușit cotele în 2022 » Chiricheș a înregistrat cea mai mare pierdere

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (19)
tomthompson
tomthompson  •  06 Iulie 2022, 21:55
Postat de adriann_ pe 21 Iunie 2022, 10:20

Vai de capul tau sarmane postac :)) becali=fcsb si fcsb=becali, isi mai bat astia mult joc de tine punandu-te sa scrii aici ca lucrurile n-ar sta asa? :)) N-ai ma si tu o farama de demnitate? :))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  21 Iunie 2022, 10:20
Postat de tomthompson pe 20 Iunie 2022, 19:58

te autoumilesti tu daca te uiti in gura lui becali bah. acum da,intertoto s-a marit premiile. dar anul trecut nu,bah prostule.

Vai de capul tau sarmane postac :)) becali=fcsb si fcsb=becali, isi mai bat astia mult joc de tine punandu-te sa scrii aici ca lucrurile n-ar sta asa? :)) N-ai ma si tu o farama de demnitate? :))

tomthompson
tomthompson  •  20 Iunie 2022, 19:58
Postat de adriann_ pe 20 Iunie 2022, 12:10

Da sarmane postac, de-aia ciobanul a declarat sus si tare ca obiectivul lui actual este calificarea in grupele Conference League :)) Te mai auto-umilesti mult in public ma contrazicandu-te de la mana pana la gura? :))

te autoumilesti tu daca te uiti in gura lui becali bah. acum da,intertoto s-a marit premiile. dar anul trecut nu,bah prostule.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează