SPORTURI  »  ALTELE  »  FESTIVITATE

Michael Phelps va fi onorat într-o ceremonie specială » 1.000 de dolari biletul VIP

Michael Phelps felicitându-l pe Leon Marchand, cel care i-a bătut recordul mondial la 400 m mixt Foto Imago
Michael Phelps felicitându-l pe Leon Marchand, cel care i-a bătut recordul mondial la 400 m mixt Foto Imago

Articol de - Publicat joi, 10 august 2023 18:30 / Actualizat joi, 10 august 2023 18:54

Michael Phelps, 38 de ani, de 23 de ori campion olimpic și de 26 mondial, va fi introdus în International Swimming Hall of Fame, în cadrul unei ceremonii la care biletele VIP costă 1.000 de dolari

Peste o lună și jumătate, Michael Phelps, 38 de ani, cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice, va fi introdus în International Swimming Hall of Fame. 

O distincție în plus pentru orice sportiv, chiar dacă este vorba despre o instituție privată, care găzduiește un muzeu, dar servește și drept punct focal pentru studierea istoriei natației americane și mondiale. Fiecare sport are un asemenea organizație care onorează realizările excepționale ale celor care ies în evidență.

1.000 de dolari pentru locuri privilegiate

Azi s-au pus în vânzare biletele pentru cei care vor să asiste la ceremonia programată pe 30 septembrie, la sediul ISHF din Fort Lauderdale, statul Florida. 

Locurile VIP pentru ceremonie și recepția care urmează costă 1.000 de dolari, oferind poziții privilegiate pentru a urmări ce se întâmplă, dar și alte facilități, inclusiv șansa de a-i întâlni pe cei premiați. Pachetul Premium costă 395 de dolari, iar cele obișnuite, 295 de dolari.

Michael Phelps a marcat istoria înotului prin performanțele sale realizate într-un interval extins de timp. A cucerit prima sa medalie, cea de aur la 200 m fluture, în 2001, la Campionatele Mondiale de la Fukuoka, și s-a retras din sport după Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro 2016. 

28 de medaliiolimpice are Michael Phelps în palmares, cele mai multe pentru un sportiv, indiferent de disciplină, din toată istoria JO, el având și recordul pentru cele mai multe medalii de aur, 23

Își anunțase retragerea prima dată după JO de la Londra 2012, dar a revenit asupra deciziei și s-a întors în bazin în 2014.

Michael Phelps va fi onorat într-o ceremonie specială » 1.000 de dolari biletul VIP
Michael Phelps și ultima medalie de aur olimpică pe care a cucerit-o, la Rio, cea de la ștafetă 4x100 m liber Foto Imago

Cesar Cielo, fostul recordman la 100 m liber, onorat

Alături de el vor fi onorați la festivitatea din septembrie și alte nume mari ale natației, între care americanca Missy Franklin, 28 de ani, cvintuplă campioană olimpică și de 11 ori mondială în probe de spate și liber, japonezul Kosuke Kitajima, 40 de ani, brasistul de 4 ori învingător olimpic sau brazilianul Cesar Cielo, cel al cărui record mondial la 100 m liber, 46,91 s, datând din 2009, a fost bătut anul trecut la CE de la Roma de David Popovici, 46,86 s.

De asemenea, vor fi recunoscute meritele lui Bob Bowman, 58 de ani, antrenorul care i-a ghidat cariera lui Phelps încă de când acesta avea 11 ani, la North Baltimore Aquatic Club, ducându-l spre cele mai mari performanțe internaționale. 

Citește și: 

Carlos Sainz și respectul față de Fernando Alonso: ”Se umflă o rivalitate care nu există”
DEZVĂLUIRI
Carlos Sainz și respectul față de Fernando Alonso: ”Se umflă o rivalitate care nu există”
I-a încheiat rapid parcursul lui Caroline Wozniacki la primul turneu jucat după trei ani și jumătate
WTA MONTREAL
I-a încheiat rapid parcursul lui Caroline Wozniacki la primul turneu jucat după trei ani și jumătate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
rav410wrc
rav410wrc  •  11 August 2023, 10:13

Pai intre 850 si 1200 EUR, este la ora actuala biletul pt finalele de natatie la JO Paris 2024 !! :(((

Vezi toate comentariile (1)
Comentează