SPORTURI  »  ALTELE  »  UFC MEXICO CITY

Haos total la UFC Mexico City! Fanii s-au luat la bătaie » Un individ a făcut KO două persoane

Momentul bătăii generale de la  UFC Mexico City / Foto: X (fostul Twitter)
Momentul bătăii generale de la UFC Mexico City / Foto: X (fostul Twitter)

Articol de - Publicat duminica, 25 februarie 2024 13:56 / Actualizat duminica, 25 februarie 2024 14:21

Al șaselea eveniment UFC organizat în Mexico City și primul după o pauză de 4 ani și jumătate a fost umbrit de o bătaie generală între fani. Iubitorii artelor marțiale mixte (MMA) au luat-o complet razna și au creat haos, profitând de reacția slabă a firmei de pază care ar fi trebuit să îi protejeze pe spectatori.

Imaginile video ne arată cum un individ îmbrăcat în negru îl face KO pe un alt spectator ce purta o camașă albă. Același personaj a trimis la pământ cu câteva secunde în urmă un alt bărbat.

VIDEO Bătaie generală între fani la gala din Mexico City

Din fericire, incidentul nu a degenerat. Spectatorii, într-o proprorție majoritară, s-au izolat de bătăuși și i-au lăsat să se desfășoare între ei, până când responsabilii de securitate au reușit în cele din urmă să intervină. Mai mult decât atât, ei au îndepărtat scaunele pentru a evita ca alți oameni să fie răniți.

Mircea Geoană, contre cu Dan Șucu! Afirmația patronului de la Rapid l-a deranjat pe numărul 2 din NATO
RAPID
Mircea Geoană, contre cu Dan Șucu! Afirmația patronului de la Rapid l-a deranjat pe numărul 2 din NATO

Incidentul a umbrit parțial spectacolul oferit de sportivii MMA, care și-au făcut de altfel datoria cu prisosință.

Brandon Royval și-a luat revanșa în fața lui Brandon Moreno

Brandon Royval a așteptat mai bine de 3 ani pentru a avea șansa să obțină o victorie în fața lui Brandon Moreno. Cei doi sportivi s-au ridicat la nivelul așteptărilor de la UFC Mexico City, sâmbătă, iar la finalul celor 5 runde arbitrii au decis că Royval a câștigat în fața lui Moreno cu un scor echilibrat: 48-47!

Pentru Royval a fost o victorie cu adevărat specială, deoarece Moreno este luptătorul care i-a administrat prima înfrângere UFC în anul 2020, potrivit mmafighting.com.

Brian Ortega l-a făcut să cedeze pe Yair Rodriguez

Brian Ortega și Yair Rodriguez au oferit celălalt meci de mare interes pentru fanii MMA. Ortega și-a adjudecat victoria în fața lui Rodriguez, pe care l-a determinat să abandoneze lupta, informează mmaweekly.com.

În urmă cu doi ani, Yair Rodriguez s-a impus în fața lui Brian Ortega, după ce oponentul său a fost nevoit să abandoneze meciul din cauza unei accidentări grave la nivelul umerilor.

Citește și:

Omul momentului în UFC a sărbătorit titlul la restaurantul fiicei lui Florentino Perez » Cum arată și cât costă delicatesele
SPANIA
Omul momentului în UFC a sărbătorit titlul la restaurantul fiicei lui Florentino Perez » Cum arată și cât costă delicatesele
Regizat sau nu? Șeful UFC a plecat după 30 de scunde dintr-un podcast, în timp ce era lăudat: „La naiba! M-am săturat”
UFC
Regizat sau nu? Șeful UFC a plecat după 30 de scunde dintr-un podcast, în timp ce era lăudat: „La naiba! M-am săturat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează