SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Isabelle Gullden a dezvăluit marea ei dorință: "De asta joc handbal, pentru asta mă pregătesc"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 aprilie 2017 09:47

Isabelle Gullden, una dintre cele mai apreciate jucătoare de la CSM București, a declarat că își dorește să câștige din nou Liga, după performanța deosebită realizată de "tigroaice" în 2016.

Bella, care recent și-a prelungit contractul cu CSM, a prefațat partida cu Vardar Skopje din Final Four-ul Ligii. 

"Cred că semifinala cu Vardar va fi mai dificilă. Anul trecut am făcut un meci foarte bun cu ele, dar jucătoarele lor vor acum revanşa şi ne aşteptăm la un prim meci foarte greu.

E greu de spus dacă sunt la fel de în formă ca anul trecut, dar eu mă simt bine, puternică, am alergat mult şi mă simt în formă.

Am doar 27 de ani şi îmi doresc cu adevărat încă un trofeu. De asta joc handbal, de asta mă pregătesc în fiecare zi, pentru că îmi doresc trofee", a declarat Isabelle Gullden, conform TV Dolce Sport.

  • CSM București va evolua, pentru cel de-al doilea an consecutiv, în Final Four-ul Ligii Campionilor, în perioada 6-7 mai.
  • În semifinale, "tigroaicele" vor întâlni Vardar Skopje.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează