SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

LIGA CAMPIONILOR LA HANDBAL MASCULIN // S-au stabilit semifinalele Ligii: Barcelona, față în față cu Vardar Skopje + cine se înfruntă în celălalt meci

Barcelona se va duela în semifinale cu Vardar Skopje
Barcelona se va duela în semifinale cu Vardar Skopje

Articol de - Publicat marti, 07 mai 2019 15:12

LIGA CAMPIONILOR LA HANDBAL MASCULIN // Tragerea la sorți de la Koln a scos față în față pe Barcelona cu Vardar Skopje și pe Vive Kielce cu Veszprem. Se reeditează cea mai dramatică finală din ultimii 10 ani, decisă la aruncările de la 7 metri!

Pentru al zecelea an consecutiv, Final Four-ul Ligii Campionilor, la băieți, se va disputa la Koln, pe 1 și 2 iunie. Marți, în orașul german, a avut loc tragerea la sorți a meciurilor din semifinale.

Campioana Poloniei, Vive Kielce, marea revelație a sezonului, echipa care în "sferturi" a eliminat marea favorită, Paris Saint Germain, va juca în penultimul act cu MKB Veszprem, vicecampioana Ungariei.

Pregătiți de legendarul Talant Dușebaev, polonezii au câștigat trofeul în 2016, chiar după ce în finală au trecut chiar de unguri. A fost o întoarcere spectaculoasă de scor, cu Kielce revenind de la minus 8 goluri pe tabelă! S-a intrat în prelungiri, dar a fost nevoie de executarea aruncărilor de la 7 metri, acolo unde Kielce s-a impus cu 39-38!

A fost considerată cea mai dramatică finală care a avut loc vreodată în Final Four-ul de la Koln!

FC Barcelona, echipa pregătită de fostul selecționer al României, Xavier Pascual, se întoarce în Final 4 după o absență de un an.

Cea mai galonată echipă masculină, de 9 ori câștigătoare a trofeului, e din nou mare favorită, dar va trebui să treacă în semifinale de Vardar Skopje.

Campioana Macedoniei va fi probabil la ultimul Final 4, patronul Sergei Samsonenko anunțând că își va retrage sprijinul financiar la finalul sezonului, așa cum s-a întâmplat și cu echipa de fete în 2017. Vardar a câștigat trofeul în 2017 și a fost prezenta la ultimele trei ediții ale Final Four-ului.

7 prezențeîn Final Four-ul de la Koln va aduna Barcelona cu participarea din acest sezon. Urmează Veszprem, aflată la a 5-a, Kielce cu 4 și Vardar cu 3

2 finalea pierdut Veszprem: în 2015, 23-28 cu Barcelona, și în 2016, 38-39 cu Kielce

Programul semifinalelor

FC Barcelona-Vardar Skopje
Vive Kielce-MKB Veszprem

Vezi și: HALUCINANT! Liga „Zimbrilor” e Liga XXX » 3 meciuri din 4 s-au terminat la egalitate. Pentru a doua oară în acest sezon!

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează