SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Avertisment brutal înainte de revenirea Serenei Williams în circuit: "Va fi ca întotdeauna, pentru asta s-a întors"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 februarie 2018 21:29

Fosta mare jucătoare Martina Navratilova a vorbit despre revenirea în circuit a Serenei Williams și e ferm convinsă că americanca va domina din nou, cu aceeași autoritate, circuitul feminin.

"Serena va fi aceeași ca întotdeauna: va fi competitivă, puternică și va lupta pentru fiecare meci. Nu a lăsat niciodată pe cineva să-i stea în cale și treaba asta se va întâmpla din nou. Să fiți siguri că s-a întors să câștige", a declarat Navratilova, conform Punto de Break.

Serena Williams va reveni pe teren la finalul acestei săptămâni, urmând să joace în duelul din Fed Cup dintre Statele Unite și Olanda.

Primul turneu WTA la care Serena poate participa este cel Premier de la Dubai, din perioada 19-24 februarie, turneul la care Simona Halep și-a anunțat participarea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
mutu57
mutu57  •  08 Februarie 2018, 04:43

Nu mai face fata Serena dupa 37 de ani si o sarcina. Fuse si se duse. Nu intra nici in top 10. O ia de le multe de pe circuit.

ray51
ray51  •  07 Februarie 2018, 08:58

1-2 ani va fi aceeasi. Da-i vine si apusul...

capca1
capca1  •  07 Februarie 2018, 08:34

Lance Armstrong = Serena = Chris Froome. Nu cred în sportivii imbatabili pe viață, acolo performanța este mai mult de a acoperi anumite ”tomografii” și vrăjitorii chimice. WADA s-a luat doar de ruși, restul ”legendelor”, cu predilecție cele americane, au avut prescripții medicale pentru ”meldoniumul” lor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează