SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Bianca Andreescu s-a oprit în turul 2 la Roland Garros

Bianca Andreescu
Foto: Imago
Bianca Andreescu Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 mai 2022 21:33 / Actualizat miercuri, 25 mai 2022 21:50

Bianca Andreescu (21 de ani, 72 WTA) a fost învinsă de Belinda Bencic (25 de ani, 14 WTA) în turul 2 de la Roland Garros, scor 2-6, 4-6.

Jucătoarea cu părinți români, dar care reprezintă Canada, a avut parte de un duel cu totul și cu totul diferit față de cel din primul tur. 

A trecut peste ordinele lui Șumudică în meciul decisiv de titlu și a fost pedepsit de antrenor: „M-a umilit total! E și un filmuleț pe TikTok”
PRIETENII LUI OVIDIU
A trecut peste ordinele lui Șumudică în meciul decisiv de titlu și a fost pedepsit de antrenor: „M-a umilit total! E și un filmuleț pe TikTok”

Bianca Andreescu, eliminată în turul doi la Roland Garros

În fața unei adversare de alt calibru, Bianca Andreescu nu a reușit să câștige decât 6 game-uri în total, la capătul unui meci care a durat o oră și 22 de minute.

Duelul a fost început într-un mod ezitant de Bianca, care a pierdut primul game al meciului chiar pe propriul serviciu. Belinda Bencic a consolidat break-ul, ba chiar a mai izbutit unul pe final de set, reușind să se impună convingător, 6-2.

Începutul actului secund s-a jucat în aceeași notă dezechilibrată, tabela indicând inclusiv 4-0 pentru elvețiancă. Din acel moment, Bianca Andreescu a început să lovească mai precis, dar a fost prea târziu. 

Astfel, după mai puțin de o oră și jumătate, Belinda Bencic a pus capăt întâlnirii, scor 6-2, 6-4, și și-a asigurat prezența în turul trei, acolo unde o va întâlni pe Leylah Fernandez (19 ani, 18 WTA), finalista de la US Open 2021.

Emma Răducanu, eliminată și ea de la Roland Garros

Emma Răducanu (19 ani, 12 WTA) a fost eliminată în turul 2 de la Roland Garros, fiind învinsă de bielorusa Aliaksandra Sasnovich (47 WTA, 28 de ani), scor 6-3, 1-6, 1-6.

În primul set, Emma s-a impus după ce a reușit două break-uri, la 2-2 și 3-5, câștigând lejer setul. Ulterior, Emma a căzut incredibil, iar în următoarele două seturi a mai câștigat doar două game-uri. În setul secund, Sasnovich a început tare și a condus cu 4-0. Emma a luat un game, dar bielorusa s-a impus în set cu 6-1. 

În „decisiv” tot Sasnovich a dominat jocul. De la scorul de 1-1, Emma Răducanu nu a mai putut rezistat. A ceda două break-uri, a pierdut setul tot cu 6-1 și a fost eliminată din competiție.

Citește și alte știri despre tenis:

Andy Murray îi dă replica lui Osaka: „Wimbledon nu va fi niciodată un turneu amical, punct!”

Sorana Cîrstea - Sloane Stephens 6-3, 2-6, 0-6 » Ce prăbușire! Sorana a cedat 12 game-uri consecutive și a fost eliminată de la Roland Garros

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează