SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP, VICTORIE LA TAS

Gică Hagi despre cazul Simonei Halep: „Binele bate întotdeauna răul”

Gheorghe Hagi  / foto: Raed Krishan
Gheorghe Hagi / foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat miercuri, 06 martie 2024 17:33 / Actualizat miercuri, 06 martie 2024 18:07

Antrenorul Farului, Gheorghe Hagi, a comentat situația Simonei Halep în conferința de presă premergătoare meciului cu FC Botoșani.

Simona Halep a primit, marți, vestea cea bună. TAS a întors suspendarea de 4 ani dictată de tribunalul londonez Sport Resolutions și a redus-o la numai 9 luni, astfel că dubla câștigătoare de Grand Slam poate reveni curând în circuit!

Ion Țiriac, la prima apariție după ce Halep a scăpat de suspendare: „O singură greșeală a făcut Simona!” + „Au scăldat-o, au dres-o! Ei sunt vinovații”
HALEP, VICTORIE LA TAS
Ion Țiriac, la prima apariție după ce Halep a scăpat de suspendare: „O singură greșeală a făcut Simona!” + „Au scăldat-o, au dres-o! Ei sunt vinovații”

Gică Hagi, bun prieten al familiei Halep, a rezervat un segment important din conferința de presă premergătoare meciului cu FC Botoșani pentru a vorbi despre triumful Simonei în instanța de la Lausanne.

Antrenorul Farului a accentuat asupra faptului că „Simona este un sportiv mare al României, care merită un respect foarte mare. Am vorbit cu tatăl ei. Vorbim despre un fost număr 1 mondial.

Cred că cel mai bine este să vorbească ea. Când vorbim despre nume mari, trebuie să îi lăsăm pe ei să vorbească. Tot ce contează este ce va zice și simți ea. Important este că ea a câștigat această luptă. Merită felicitări și îi urez baftă în continuare”.

În ceea ce privește vina pentru contaminarea Simonei cu substanța interzisă Roxadustat, Hagi a spus: „În lume, în viață, există și oameni răi, dar binele bate întotdeauna răul. Eu cred că sunt mai mulți oameni care-i vor binele decât cei care mai găsesc anumite lucruri”.

„Regele” a avut și un mesaj pentru fostul numărul unu mondial (32 de ani). „Am văzut că nimeni nu i-a dat nicio șansă, dar ea a fost încrezătoare.

Cel mai important lucru rămâne că a câștigat și va fi din nou pe teren. Mesajul meu pentru ea este să câștige în continuare, să aibă iar poftă de succes, și sunt sigur că va lupta și va câștiga”, a încheiat antrenorul Farului.

Ce program ar avea Simona Halep

Gazeta Sporturilor a încercat să contureze un posibil program al Simonei Halep în perioada următoare. Dacă va opta pentru a nu-și face revenirea la competiția din Florida, Simona are multiple opțiuni în sezonul de zgură, care debutează în aprilie.

Pe 15 aprilie e programat să înceapă turneul de la Stuttgart, indoor, pe care românca l-a jucat de multe ori în trecut. Ulterior, la finalul lui aprilie are loc superîntrecerea de la Madrid, un turneu unde Halep a avut succes în anii precedenți, ea triumfând în turneul de la Caja Magica în 2016 și 2017. Apoi ar urma Roma, Roland Garros, Wimbledon și Jocurile Olimpice de la Paris.

VIDEO. GSP LIVE » Adrian Marcu, despre victoria Simonei Halep la TAS: „Nu mă așteptam”

Ați mai putea citi:

Izbucnire în direct: „Domnule Mouratoglou, de ce ești liber?! Tu de ce nu plătești?!”

Ion Țiriac, la prima apariție după ce Halep a scăpat de suspendare: „O singură greșeală a făcut Simona!” + „Au scăldat-o, au dres-o! Ei sunt vinovații”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
parachioara5
parachioara5  •  07 Martie 2024, 10:21

...ce bine ne ar fi fost fara hagi ...

costel_69
costel_69  •  06 Martie 2024, 18:24

...iar trebuie 'să fie bine ca să nu fie rău'!... aforismele lu' hagi!.... ...halep s-a dopat , fără intenție, punct!....a și declarat cu gurița ei după audierea tas că nu s-a dopat niciodată!...ea , intenționat nu a făcut-o !...e clar!....cineva din stafful ei i-a dat un suplinent care s-a dovedit contaminat cu o substanță interzisă!....e responsabilă pentru că a înghițit suplimentul și ptr asta a luat 9 luni suspendare.... verdict: dopată fără intenție!....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează