SPORTURI  »  TENIS  »  MIAMI OPEN

Monica Niculescu, ce victorie! » Cu Kalashnikova alături, a produs o mare surpriză la Miami

Monica Niculescu // foto: Imago Images
Monica Niculescu // foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 24 martie 2024 11:37 / Actualizat duminica, 24 martie 2024 12:25

Perechea Monica Niculescu (36 de ani, locul 39 la dublu) - Oksana Kalashnikova (33, locul 47 WTA), aflată la primul meci împreună, a trecut de cuplul Demi Schuurs (30 de ani, 13 WTA) - Luisa Stefani (26 de ani, 14 WTA) în turul 1 la Miami, scor 2-6, 6-2, 10-6.

Monica Niculescu este singura jucătoare din România pe tabloul de dublu la Miami, turneu de categorie WTA 1000.

Cum a ratat Șumudică un salariu de 53 de ori mai mare: „Alerga ăla cu geanta de bani pe lângă mine! Îmi pregătiseră deja casa, avea teren de tenis”
POVESTE
Cum a ratat Șumudică un salariu de 53 de ori mai mare: „Alerga ăla cu geanta de bani pe lângă mine! Îmi pregătiseră deja casa, avea teren de tenis”

În turul 1, Monica și partenera ei, georgiana Oksana Kalashnikova, au dat peste două jucătoare redutabile la dublu, perechea Demi Schuurs - Luisa Stefani, favoritele numărul 7.

Monica Niculescu, în optimi la dublu la Miami

În primul set, Schuurs și Stefani și-au respectat statutul de favorite. Au început cu break, apoi au tranșat actul cu 6-2. Același scor a fost înregistrat și în setul 2, de această dată în favoarea cuplului Niculescu - Kalashnikova.

S-a ajuns la super tiebreak, unde Monica și Oksana s-au impus. Au ajuns primele la 10 puncte, după ce rataseră o minge de meci în prealabil.

Pentru prezența în turul 2, faza optimilor de finală, perechea Monica Niculescu - Oksana Kalashnikova va primi 34.100 de dolari. Calificarea în sferturi ar fi recompensată cu 63.600 de dolari. Pentru a ajunge acolo, Monica și Oksana vor da fie peste cuplul Kichenok - Ostapenko, fie peste perechea Kenin - Mattek-Sands.

VIDEO. Ion Țiriac, miliardarul cu o avere de 1,75 miliarde de euro: „Eu oameni săraci încă n-am văzut!”

Mai multe știri din tenis:

Sorana Cîrstea are un nou antrenor » A câștigat Roland Garros și două Cupe Davis

Criză de nervi la Miami! S-a certat pe teren cu arbitrul: „E o glumă! E un turneu ieftin”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
stefan_ardeleanu
stefan_ardeleanu  •  24 Martie 2024, 12:57

Nu inteleg de ce nu e in echipa de Feb Cup (Billie Jean King) pt dublu.

Trandafir
Trandafir  •  24 Martie 2024, 12:38

Bravo Cirstea, bravo Niculescu ! Ce bine ca mai avem tenismene valoroase. Succes mai departe ! Din pacate la barbati situatia este catastrofala. Se chinie prin concursuri ITF minore, pierd pana si in calificari ITF.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează