SPORTURI  »  TENIS  »  MUTUA MADRID

MUTUA MADRID // VIDEO Roger Federer, calificare cu emoții în sferturi! A salvat două mingi de meci și a ajuns la 1.200 de victorii

Roger Federer // FOTO: Guliver/GettyImages
Roger Federer // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 09 mai 2019 21:50

Elvețianul Roger Federer, 37 de ani, locul 3 ATP, l-a învins dramatic pe francezul Gael Monfils, 32 de ani, 18 ATP, scor 6-0, 4-6, 7-6 (3) și s-a calificat în sferturi la Madrid.

Primul set a fost dominat autoritar de Federer și s-a terminat după doar 20 de minute. În setul doi, Monfils și-a ridicat nivelul jocului. A condus cu 4-1, dar Federer a egalat. Pe final, francezul a forțat și a câștigat setul.

În decisiv, Monfils a condus cu 3-0, dar s-a văzut egalat din nou. La 6-5 a ratat două mingi de meci, iar duelul a ajuns în tie-break, acolo unde Federer a câștigat categoric.

În runda următoare, Federer va juca împotriva austriacului Dominic Thiem, locul 5 ATP.

Victoria 1.200

Acest meci, al doilea pe zgură din 2016 încoace pentru Roger, a reprezentat victoria cu numărul 1.200 din cariera lui.

Federer devine al doilea jucător care ajunge la 1.200 de victorii, după Jimmy Connors. Americanul are 1.274 de victorii, dar recordul lui ar putea fi depășit de elvețian.

Citește și:

Simona Halep și Belinda Bencic, față-n față pentru prima oară pe zgură » De ce Halep va fi incomodată + cum s-a schimbat Bencic

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează