SPORTURI  »  TENIS  »  INVESTIȚIE

GALERIE FOTO Simona Halep cumpără de la Cosmin Olăroiu » Pentru ce a plătit peste 2 milioane de euro!

Articol de - Publicat miercuri, 14 februarie 2024 10:15 / Actualizat miercuri, 14 februarie 2024 12:58

Simona Halep a cumpărat două apartamente la etajul 5 al complexului „One Rahmaninov”, considerat „cel mai luxos condominiu mare“ din România, unde și Cosmin Olăroiu ar figura ca asociat. 

Simona Halep nu pierde timpul. În timp ce așteaptă verdictul TAS în cazul ei de dopaj, jucătoarea de tenis investește masiv pe piața imobiliară. Potrivit publicației profit.ro, ea a investit peste două milioane de euro în două apartamente de lux, în București, cu vedere la parcul Verdi și la lacul Floreasca.

GALERIE FOTO. Cum arată un apartament precum cele cumpărate de Halep în complexul „One Rahmaninov”

+11 FOTO

Cele două apartamente se află la etajul 5 al complexului One Rahmaninov, considerat drept „cel mai luxos condominiu mare“ din România, potrivit surselor amintitei publicații. Sportiva ar face acum demersuri pentru a le reamenaja. 

Un apartament dorit de Simona Halep în „One Rahmaninov” e cotat la 1,57 milioane de euro

Dezvoltarea blocului de pe strada Rahmaninov a fost demarată de omul de afaceri Gheorghe Stelian și finalizată în 2021 de antreprenorul Dorin Mateiu, fostul proprietar al producătorului de carne Elit Cugir. În asociere ar fi implicat și Cosmin Olăroiu, susține tabloidul Cancan. 

Un apartament cu două dormitoare, trei băi și o suprafață de 165 de metri pătrați, amplasat la etajul 5 al acestui bloc, este cotat la un preț de 1,57 milioane de euro.

Banii nu sunt o problemă pentru Simona Halep

Pentru Simona, banii nu sunt o problemă. Nu demult, ea și-a vândut două dintre proprietățile pe care le deținea în Capitală. Numai pe vila din cartierul Primăverii a luat 5 milioane de euro, de la antreprenoarea Irina Guzu, Iar vara trecută și-a vândut vila de pe malul lacului Snagov.

Totodată, potrivit WTA, premiile câștigate de Simona din tenis totalizează 40,2 milioane de dolari, adică 37,1 milioane de euro.

Verdictul TAS ar putea veni în martie sau aprilie

În altă ordine de idei, verdictul din partea Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) în speța Simonei Halep (32 de ani) ar putea veni între sfârșitul lunii martie și începutul lunii aprilie.

Dacă Simona Halep ar fi achitată, românca va putea să își îndeplinească visul de a participa la Jocurile Olimpice de la Paris. Pe de altă parte, dacă îi va fi redusă pedeapsa de la patru la doi ani, dubla câștigătoare de Grand-Slam (Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019) va rata JO de la Paris, programate între 26 iulie și 11 august, deoarece noul termen de expirare a suspendării va fi 6 octombrie 2024.

VIDEO. Simona Halep a revenit în țară » Ce a avut de declarat sportiva după 3 zile de audieri la TAS

Mai puteți citi:

Proiectul de 25 de milioane de euro din Capitală va fi reluat: „Avem banii!” + Alte două construcții majore anunțate pentru 2024

Travis Kelce, furios » A țipat la antrenor și l-a împins! Reacția lui Andy Reid, după finala Super Bowl: „În mod normal, aș fi ripostat, dar m-a prins dezechilibrat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
dobrin
dobrin  •  14 Februarie 2024, 19:29

Mai sa cred ca si-a tras un caine de 2 milioane de euro.

ray51
ray51  •  14 Februarie 2024, 15:21

Si ce-i cu asta? 2 apartamente intr-o zona din Romania care a fost si este a tuturor romanilor si care apartine doar unor romani mai distepti, mai oti, mai minoritari... Asta-i tot!

TZTZ
TZTZ  •  14 Februarie 2024, 15:02

Inca o stire din sport de inalta incarcatura profesionala si emotionala din ciclul "ce isi mai cumpara vedetele..."si iarasi articolele triptice: clickbait - cumparari "fabuloase" ; partea financiara- nu duce lipsa de bani; si ultima stire - verdictul TAS. Felicitari pentru un articol senzational care trebuie pus in portfoliu...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează