SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2019

SIMONA HALEP - AJLA TOMLJANOVIC, ROLAND GARROS // Cine e adversara Simonei: „perechea perfectă” cu Nick Kyrgios și o accidentare dură la umăr

FOTO: Instagram +8   FOTO
FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat joi, 23 mai 2019 20:39

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) și australianca Ajla Tomljanovic (26 de ani, 47 WTA) se vor înfrunta în primul tur de la Roland Garros. Adversara româncei are o poveste interesantă.

  • Roland Garros, al doilea Mare Șlem al anului, începe pe 26 mai;
  • Eurosport transmite Roland Garros. Turneul va fi și liveTEXT pe GSP.ro.

Cine e Ajla Tomljanovic, adversara din primul tur

În vârstă de 26 de ani, australianca de origine croată Ajla Tomljanovic, număr 47 WTA, are cel mai bun rezultat la un Grand Slam la Roland Garros, în 2014, optimi de finală. De atunci, a trecut peste o accidentare serioasă la umăr, care a dus-o până pe locul 930 WTA. Revenită în circuit full time în 2018, Tomljanovic a reușit să treacă de primul tur la un singur Grand Slam, US Open 2018.

Halep s-a întâlnit o singură dată cu Ajla Tomljanovic, în șaisprezecimile de la Cincinnati, în 2018. Jucătoarea noastră a câștigat în 3 seturi, 4-6, 6-3, 6-3.

Rezumatul meciului AICI

 

Ajla Tomljanovic și Nick Kyrgios, relație controversată

Ajla Tomljanovic și Nick Kyrgios, ambii australieni, sunt într-o relație cu năbădăi. Rebelul tenisului mondial și frumoasa conațională au început să se întâlnească în 2015, dar au trecut prin mai multe despărțiri.

Cea mai serioasă ceartă a avut loc în 2017, după ce Kyrgios a fost surprins de presă de scandal cu mai multe domnișoare într-un club londonez. Imediat după apariția imaginilor, Ajla a rupt orice legătură fostul iubit.

În 2018 au început să se vadă din nou. Un prieten apropiat al celor doi dezvăluia: „Nick ar fi făcut orice să se impace cu ea. Nu vrea să mai riște nimic în relația asta. Sunt o pereche perfectă!”.

Cu cine joacă Simona Halep la Roland Garros

  • Turul I: Ajla Tomljanovic (Australia, 26 de ani, 47 WTA) 
  • Turul II: Chloe Paque - Magda Linette
  • Turul III: Eugenie Bouchard, Daria Gavrilova, Lesia Tsurenko
  • Optimi: Qiang Wang, Daria Kasatkina
  • Sferturi: Petra Kvitova
  • Semifinale: Naomi Osaka

Vezi și: 

TABLOU ROLAND GARROS // Simona Halep-Ajla Tomljanovic în primul tur! Sorana, meci incendiar! + Cu cine joacă Begu și Buzărnescu

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
lapusneanul
lapusneanul  •  23 Mai 2019, 21:16

autorule, ajla nu mai e cu nick...de vreo sase luni...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează