SPORTURI  »  TENIS  »  ANTRENOR

Simona Halep și noul ei antrenor s-au caracterizat după o săptămână împreună: „Nu mă așteptam”

Articol de - Publicat joi, 11 aprilie 2024 21:46 / Actualizat joi, 11 aprilie 2024 22:07

Simona Halep (32 de ani) a vorbit despre colaborarea cu noul ei antrenor, Carlos Martinez. Cei doi se pregătesc la București, pentru sezonul de zgură.

După ce la Miami, unde a fost eliminată în turul 1, a mers fără antrenor, Simona Halep a început colaborarea cu spaniolul Carlos Martinez Comet, 49 de ani. Iar acum, sportiva din Constanța a vorbit despre cum e să lucreze cu iberic.

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Oeiras » Probleme de ultim moment + Mesajul jucătoarei
RETRAGERE
Simona Halep s-a retras de la turneul de la Oeiras » Probleme de ultim moment + Mesajul jucătoarei

Simona Halep, primele impresii despre Carlos Martinez Comet

„Avem o săptămână de când lucrăm. A fost una intensă, am muncit destul de mult. Poate mai mult decât mă așteptam. E doar începutul și mie îmi place s-o iau ușor. Dar el are o motivație și un stil pe placul meu. E energic, vorbește despre ceea ce trebuie să fac, mă corectează, îmi spune adevărul când nu dau bine.

Mie îmi place foarte mult când persoana cu care lucrez îmi spune adevărul. E bine să te încurajeze, dar e bine să îți spună și realitatea.

Carlos face foarte bine asta, îmi spune ce trebuie să îmbunătățesc. Dar o face într-un mod pozitiv. Iar asta mă ajută să nu îmi pierd încrederea. Nu am încredere mare în mine acum, dar el mă ajută să mă redescopăr. Am făcut mici schimbări la joc, tehnic, tactic, la serviciu. E un nou început.

Acum se formează încrederea, acum redescopăr ritmul meciurilor și al antrenamentelor grele. Îmi place, îl respect și îl admir. Dacă prima săptămână a trecut cu bine, cred că va bine în continuare.

Am decis să mai discutăm după Roland Garros, să văd cum mă simt din punct de vedere fizic și mental”, a spus Simona Halep, într-un interviu înregistrat, în emisiunea „Așii Tenisului”, de la DigiSport.

+12 FOTO

Carlos Martinez: „Darren Cahill m-a întrebat dacă vreau să lucrez cu Simona Halep”

Antrenorul spaniol a vorbit și el despre colaborarea cu Simona Halep, dezvăluind că Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei, a intermediat colaborarea.

„Darren mi-a dat un mesaj și m-a întrebat dacă sunt liber. Eu eram la academia mea, voiam să fiu puțin mai liniștit. Mi-a zis că Simona ar vrea să lucrăm împreună dacă totul iese bine la TAS. Am zis că da. Mi-a zis că ar fi vorba de ianuarie sau februarie, dacă totul va fi bine.

Merge bine. Are un an și 7 luni fără meci, ceea ce mult, dar Simona e o mare campioană și asta se vede pe teren.

Trebuie să intre în formă, s-o ia încet, dar o văd foarte bine și foarte motivată. E foarte serioasă. Sunt foarte mulțumit de ea și de cum lucrăm.

La început contează foarte mult cum mă simt cu acea persoană. Văd că eu și Simona comunicăm foarte bine. E foarte matură și știe ce vrea, iar asta îmi dă liniște. Caut să avem o conexiune bine pentru că de acolo putem lucra foarte ușor. Simona e foarte deschisă și dornică să fie mai bună. Eu sunt foarte fericit. Din partea mea, avem conexiune. Să vedem ce decide ea. Dar eu sunt încântat”, a declarat Carlos Martinez.

Spaniolul a mai spus că: „Suntem în probe, să vedem cum ne înțelegem și dacă îi place cum lucrez. Eu sunt încântat. Vom lucra împreună până după Roland Garros și acolo vom vorbi și vom lua o decizie. Sper ca totul să fie foarte bine. Îmi place mult de ea, cum luptă pentru fiecare minge”.

VIDEO. La ce crede Simona Halep că trebuie să mai lucreze după revenirea în circuit: „Trebuie să mă apuc de muncă, faptul că am stat atâta timp o să dăuneze”

Citește și:

Starul decăzut » A murit cel mai controversat nume din sportul mondial! Subiectul celui mai mare scandal din anii '90
DECES
Starul decăzut » A murit cel mai controversat nume din sportul mondial! Subiectul celui mai mare scandal din anii '90
Ilie Năstase, după ce Simona Halep a declarat forfait pentru Oeiras: „Poate din cauza asta are durerile”
RETRAGERE
Ilie Năstase, după ce Simona Halep a declarat forfait pentru Oeiras: „Poate din cauza asta are durerile”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
Trandafir
Trandafir  •  12 Aprilie 2024, 11:07

O echipa placuta, jucator-antrenor. Succes Simo !

267890
267890  •  11 Aprilie 2024, 22:42

Intrebarea e, Carlos Martinez îi dă roxadustat? sau o ține la dezintocsicare.

Copenhaga1970
Copenhaga1970  •  11 Aprilie 2024, 22:12

De apreciat că ibericul e un tip deschis și sincer. Oare i-a spus și că, în varianta cea mai bună, e o jucătoare de de 40-50 poziție WTA?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează