SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP LA MIAMI. Americanii au aflat tot! De ce Simona Halep nu i-a cerut ajutorul lui Cahill în meciul cu Radwanska

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 martie 2018 09:58

Simona Halep s-a oprit în turul al 3-lea la Miami, fiind învinsă de poloneza Agnieszka Radwanska, locul 32 WTA, 6-3, 2-6, 3-6.

Pe parcursul partidei, Simona Halep a decis să nu-l cheme din tribune pe antrenorul Darren Cahill în pauzele dintre game-uri și seturi, fiind o situație similară celor din turneele de Grand Slam, unde jucătoarele nu au dreptul la on-court coaching.

Presa din SUA a analizat situația și scrie că totul a fost o strategie pusă la punct de Simona Halep și Darren Cahill. Cei doi ar fi vrut să vadă cum se descură liderul WTA în situați dificile fără ajutorul antrenorului australian.

"Un fapt interesant remarcat la meci, Halep nu l-a chemat deloc pe Cahill. El a stat aproape de teren, nu în lojă. Decizia de a nu apela la on court coaching a fost o strategie pusă la punct de Halep și Cahill, astfel încât Simona să vadă cum se descurcă de una singura. Acum nu a mers. Poate că în fața unor jucătoare ca Radwanska trebuie altă strategie. Ar putea fi o scuză că Simona a pierdut pentru că nu a fost sfătuită. A arătat de multe ori că are nevoie de ajutor, mai ales în setul trei", au notat jurnaliștii americani.

"Vor urma antrenamente. Încerc să muncesc mai mult. Am fost accidentată şi nu prea am putut să fac ce trebuie. Din punct de vedere fizic, sunt sănătoasă. Va trebui să mă odihnesc puțin şi după aceea să o iau de la capăt. E obiectivul meu să joc la Fed Cup şi să câştig meciurile"Simona Halep, la TV Digi Sport

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (50)
timm
timm  •  27 Martie 2018, 19:55
Postat de Ioska Cotoz pe 25 Martie 2018, 14:08

nu vreau sa fiu rauticios dar cred ca Simona Halep se concentreaza numai la castigurile din participarea la turnee asta este mentalitatea ei si caractiristic sportivilor romani lipsa spirituluide invingator.

Ma prostule. E numarul 1 WTA cum sa aiba un mare spirit de invingatoare.

timm
timm  •  27 Martie 2018, 19:50
Postat de merace pe 25 Martie 2018, 20:13

Tu ai dreptate! Tenisul WTA e un sport profesionist individual, si jucatoarele isi reprezinta tara doar in competitiile intertari, precum Fed Cup si Jocurile Olimpice. In rest, ele joaca TOATE doar in nume propriu, si numele tarii le e asociat pentru statistici. Deci cand joaca Simona in turnee individuale, o face pentru cariera ei personala, nu pentru FRTenis. Si cand tin românii cu ea, o fac pentru ca ii apreciaza rezultatele, nu pentru ca ea ar juca in numele României. Tu din ce tara esti? (ca nu iti vad numele ca sa stiu ca macar ai unul)

Nu e adevarat. In meciurile de WTA , Simona JOACA pentru ea si REPREZINTA Romania. Sunt 2 notiuni diferite. Daca te uiti pe situl WTA vei observa in dreptul jucatoarelor steagul tarii pe care o reprezinta. In dreptul Simonei Halep este steagul Romaniei. Si la fiecare turneu organizat de WTA Halep si Romania sunt parteneri, adica...impart banii din premiile obtinute de Halep.

timm
timm  •  27 Martie 2018, 19:40
Postat de merace pe 25 Martie 2018, 20:41

La ora actuala, pe locul 1 mondial WTA este Simona Halep, deci suntem in Era Halep. Era Williams s-a incheiat. Venus tocmai se zbate cu Kiki, a pierdut primul set 5-7. Iar Serena, are treaba cu copilul.

Si cu muuulte KG in plus.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează