SPORTURI  »  VOLEI  »  LIGA CAMPIONILOR

Arcada Galați, start ideal în turneul de calificare în grupele Ligii Campionilor » Două victorii cu 3-0 contra campioanelor Ucrainei și Bulgariei

Jucătorii de la Arcada sărbătorind un punct Foto CEV +9   FOTO
Jucătorii de la Arcada sărbătorind un punct Foto CEV

Articol de - Publicat sambata, 11 noiembrie 2023 20:55 / Actualizat sambata, 11 noiembrie 2023 21:02

Campioana României, Arcada, și-a adjudecat cu 3-0 (25-15, 25-21, 25-14) primul meci în turneul de la Galați cu SC Prometey Dnipro, apoi s-a impus cu același scor, 3-0 (25-20, 27-25, 25-16), cu Neftohimik Burgas. Locul întâi între cele patru echipe participante asigură fără dubiu avansarea în grupe

Campioana României, CS Arcada Galați, a început cu o victorie clară turneul de calificare în grupele Ligii Campionilor, găzduit chiar de Sala Sporturilor din orașul de pe Dunăre. Și a continuat la fel, tot 3-0, dar cu Neftohimik Burgas, într-un duel care a inclus un set mai strâns, al doilea. 

+5 FOTO

A fost 3-0 (25-15, 25-21, 25-14) vineri seară în fața celor de la SC Prometey Dnipro, o izbândă obținută în numai 73 de minute și în care finlandezul Aaro Nikula a fost cel mai bun realizator al gălățenilor, dar și al meciului, cu 14 puncte.

L-a urmat opusul Dmytro Shapoval de la adversari, cu 11, și polonezul Dawid Woch de la Arcada, 10.

Voleibaliștii antrenați de selecționerul Sergiu Stancu au fost dominanți la blocaj, cu 8 reușite în meci față de una în cazul ucrainenilor. De asemenea, au provocat 28 de erori din partea acestora.

33 de atacuricâștigătoare a avut CS Arcada în meci, față de 31 ale celor de la Prometey Dnipro

Arcada Galați, victorii cu SC Prometey Dnipro și Neftohimik Burgas în drumul spre Liga Campionilor

Sâmbătă, Arcada a evoluat din nou sigur și cu Neftohimik Burgas, 3-0 (25-20, 27-25, 25-16). Realizatorul principal a fost Theo Fabricio Lopes, 13 puncte, de la campioana României, urmat de Murad Khan, 12, și Veselin Kadankov, 11, de la oponenți.

9 blocajereușite a adunat Arcada contra adversarilor din Bulgaria, care au avut doar 3. De asemenea, 42 de atacuri de succes față de 38

Căpitanul Marian Bala: „Ne-am făcut viața ușoară”

„În primul rând vreau să le mulțumesc suporterilor care au venit în număr foarte mare și ne-au ajutat. Atmosfera a fost foarte plăcută.

Noi ne-am pregătit pentru aceste meciuri ca urmând să fie unele foarte dificile și acest lucru ne-a ajutat, ne-am făcut noi viața ușoară pentru că am jucat bine”, a declarat căpitanul Marian Bala la Arcada TV.

Arcada Galați mai are de jucat un meci, duminică, de la ora 18:00, cu Olympiacos Piraeus, campioana Greciei.

În aceste zile se mai dispută un turneu, la Belgrad, cu Partizan Belgrad, Hypo Tirol Innsbruck, Guaguas Las Palmas și OK Budva. Câștigătoarele din ambele întreceri plus cea mai bună echipă de pe locul 2 merg mai departe, în grupele Ligii Campionilor.

Citește și: 

Alba Blaj a pornit cu dreptul în grupele Ligii Campionilor » Victorie spectaculoasă în fața campioanei Poloniei + „Setul al treilea a fost cheia”
LIGA CAMPIONILOR
Alba Blaj a pornit cu dreptul în grupele Ligii Campionilor » Victorie spectaculoasă în fața campioanei Poloniei + „Setul al treilea a fost cheia”
CSM București și CSM Lugoj au câștigat acasă în Challenge Cup » Șanse mari pentru calificarea în „optimi”
CHALLENGE CUP
CSM București și CSM Lugoj au câștigat acasă în Challenge Cup » Șanse mari pentru calificarea în „optimi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează