SPORTURI  »  VOLEI  »  GRECIA

„Cea mai sexy jucătoare de volei din lume”, imagini de senzație în Grecia: „Bikinii sunt cam mici, sutienul te strânge”

Articol de - Publicat vineri, 11 august 2023 11:00 / Actualizat vineri, 11 august 2023 11:06

Kayla Simmons, numită „cea mai sexy jucătoare de volei din lume”, se relaxează în bikini și își continuă vacanța în Europa. Vedeta americană a călătorit în Grecia pentru a se bucura de soare și mare.

La începutul acestei săptămâni, Kayla a postat o serie de fotografii din Santorini, apoi a mai avut o vacanță de câteva zile în Mykonos.

Kayla Simmons, în vârstă de 27 de ani, a purtat bikini într-o nuanță de roșu și o șapcă de baseball galbenă, în timp ce făcea plajă în Grecia. La descrierea fotografiilor, ea a pus un mesaj ironic: „Zi grea”.

„Cea mai sexy voleibalistă din lume” a reușit să strângă un număr enorm de urmăritori pe rețelele de socializare. Influencerul și fosta jucătoare de volei a atins la începutul acestui an pragul de un milion de urmăritori pe Instagram.

+42 FOTO

Cea mai recentă postare a ei a primit peste 16.000 de like-uri în doar câteva ore, iar o mulțime de fani s-au adunat să lase un compliment în comentarii. Un fan a scris: „Ești superbă". În timp ce un al doilea a comentat: „Mie mi se pare că arăți foarte bine". Un altul a adăugat: „Frumoasă". Nici comentariile de genul acesta nu au lipsit: „Bikini sunt cam mici, sutienul te strânge, ce ne facem dacă se întâmplă vreun accident? Ai ceva de rezervă la tine?”.

Kayla Simmons, deranjată de sânii prea mari

A jucat până de curând la Marshall University Athletics, unde admite că a avut o problemă: sânii mari au complicat lucrurile.

Într-o sesiune de Q&A (întrebări și răspunsuri) cu fanii din social media, Kayla le-a transmis acestora că sânii o încurcă la practicarea sportului. „Totul ar fi fost mai ușor cu sâni mai mici”, a spus ea. „Dar nu mi s-a îndeplinit dorința. Nu poți sări la fel de sus, nu poți alerga la fel de rapid, totul este mai dificil”.

Au amenințat-o să renunțe să pozeze sexy, altfel iese din echipă

Clubul său, Marshall University Athletics, i-a cerut să șteargă anumite imagini de pe rețelele de socializare. Răspunsul ei: a abandonat sportul pentru a continua cariera de modelling. De atunci, a fost considerată drept „cea mai frumoasă voleibalistă din lume”.

Citește și: 

Cum a răsfățat-o Grigor Dimitrov pe Mădălina Ghenea de ziua ei » Bulgarul, atenționat: „Stai departe de acest stil de viaţă!”

Fosta cucerire a lui Adrian Cristea a purtat cea mai sexy ținută de la Untold

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (7)
muzzi1
muzzi1  •  12 August 2023, 15:13

eu nu inteleg cenzura cuvintelor, atat timp cat gsp isi permite sa incalce cenzura imaginilor! ma, de ce nu luati direct poze de la sectiunea "***" si adaugati un comentariu de genul "uite cu ce se ocupa o fosta jucatoare, saraca" sau "i-o fi greu ?" ?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kakamaka
kakamaka  •  11 August 2023, 23:40

Cred ca e "autodenumita cea mai sexi"... etc. In volei sunt mii de fete frumoase. Vezi Zehra Gunes din Turcia, ca un prim exemplu. Dar asta este doar O FOSTA jucatoare de volei. Asa se intampla si in golf, incep si joaca putin, apar mai dezbracatele si pac! se fac "modele" si pozeaza ca jucatoatre de golf, volei, fotbal, etc. dar niciuna de fapt nu a ajuns la statultul de jucatoare profesionista...

anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  11 August 2023, 17:55

Cum e pe OF?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează