SPORTURI  »  VOLEI  »  LIGA CAMPIONILOR

Volei Alba Blaj începe aventura în grupele Ligii Campionilor

Jucătoarele de la Alba Blaj +12   FOTO
Jucătoarele de la Alba Blaj

Articol de - Publicat marti, 07 noiembrie 2023 18:25 / Actualizat marti, 07 noiembrie 2023 18:26

Volei Alba Blaj debutează miercuri în Grupa E a Ligii Campionilor, în deplasare, în compania echipei poloneze LKS Lodz. 

Volei Alba Blaj debutează, miercuri, în Grupa E a Ligii Campionilor, după ce a trecut de două turnee preliminare. Campioana României se va duela cu Volero Le Cannet (Fra), Prometey Dnipro (Ucr) și LKS Lodz (Pol).

Stevan Ljubičic: „Ne dorim să facem jocuri cât mai bune"

Formația antrenată de Stevan Ljubičic o va întâlni în primul meci pe LKS Lodz, miercuri, de la ora 21:30. „Avem șanse, cunoaștem adversarele, cu Volero Le Cannet și SC Prometey Dnipro ne-am întâlnit și anul trecut în Liga Campionilor și cred că este o grupă în care echilibrul se va menține până la sfârșit. Ne dorim să facem jocuri cât mai bune și, mai ales, puncte, astfel încât să avem șanse de calificare mai departe. Să reprezentăm și în acest an Blajul cu cinste în Europa!", a spus antrenorul sârb.

Prima clasată merge direct în „sferturi", a doua în play-off, iar a treia în play-off sau Cupa CEV. Ultima clasată este eliminată din întrecerile europene ale sezonului. Grupa în care a fost repartizată Alba Blaj este considerată cea mai echilibrată.

Citește și: 

Ironie de 20.000 de like-uri » Charles Leclerc, luat peste picior după ce abia apucase să facă anunțul: „Ia și strategii cu tine”
PILOȚI
Ironie de 20.000 de like-uri » Charles Leclerc, luat peste picior după ce abia apucase să facă anunțul: „Ia și strategii cu tine”
Joacă tenis incredibil la aproape 80 de ani » Billie-Jean King a uimit pe toată lumea
INEDIT
Joacă tenis incredibil la aproape 80 de ani » Billie-Jean King a uimit pe toată lumea

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  09 Noiembrie 2023, 09:27

nici un articol despre meci me fosfey! minunat

Vezi toate comentariile (1)
Comentează